tiistai 20. kesäkuuta 2017

Yksi jämäresepti, näyttelykuvia, yms..


Ekat kuvat maanantain aamuyöstä - uusi Twin Peaks -jakso tulee aina su-ma-yönä klo 2, ja sen jälkeen unohdin kellonajan, että nukkumaanmeno viivästyi..

Cara katsoi kissatätikylttiä..


Otin muutamia aamukuvia, kun oli niin rauhallista..

Patiolla on ollut paahdetta.. Liian kuuma viedä kissoja tarhaan, ja ulkokissatkin ovat iltaan asti piilossa jossain varjoisemmissa paikoissa.. Joku valkoinen jurtta olisi kiva, että voisi nauttia ulkoilusta paahtumatta 😃


Tein maanantaina jämäsapuskaa, eli leipävuokaa..

Voideltuun vuokaan pohjalle voideltuja paahtoleipäsiivuja (käytin pientä vuokaa, johon mahtui juuri kaksi viipaletta).. Sitten juustoviipaleita (mieto valkoinen cheddar), yksi siivu kinkkua riekaloituna, pari siivua pippurisalamia leikattuna pieniksi paloiksi, ruohosipulia, tomaatti.. Sitten voitelin kaksi leipäviipaletta, ja levitin molemmille myös sinappia.. Asetin kys. viipaleet vuokaan voideltu puoli alaspäin, ja voitelin sitten viipaleiden toisetkin puolet.. Sitten taas juustoviipaleita, ja siivutin päälle myös puoli pakettia fetaa, jonka eka puolikas meni aiemmin salaattiin.. Ja vielä muutama lehti tuoretta basilikaa, jonka leikkelin suikaleiksi.. Lopuksi kolmen munan munamaito, johon sekoitin hiukan valkopippuria..


Taisi olla 200-asteisessa uunissa melkein 20 minuuttia (kiertoilmauuni)..


Aivan törkeän hyvää Alunperin oli tarkoitus laittaa täytteeksi myös herkkusieniä, mutta olivat ehtineet  homehtua..


Tiistaina olin sopinut meneväni hakemaan kolmisormiotukset Naas'in näyttelystä, ja sen jälkeen visiitti M:n luokse.

Saavuin sinne puoliltapäivin, mutta missään ei ollut parkkipaikkaa, joten menin sitten M:lle, ja ajattelin että yritän myöhemmin uudelleen.

Juotiin kahvit, ja lähdettiin sitten M:n ja pikkuhepun kanssa uudelleen Naas'iin - M:n autolla, jos ei taaskaan olisi parkkipaikkaa, niin että hän olisi siinä tapauksessa voinut jättää minut siihen teatterin edustalle, ja poimia myöhemmin kuvien kera.

Löydettiin kuitenkin parkkipaikka, ja mentiin sitten porukalla sisälle.


Vaikka näyttely virallisesti loppui jo 10/6, niin siellä oli vielä taulut seinillä..


(Nuo mustavalkoiset eivät olleet minun kuviani..)


Olivat vissiin unohtaneet, että olin tulossa hakemaan kuviani, eikä tikkaita ollut nyt paikalla, joten tuli siltä kannalta turha reissu..


Sovittiin, että haen kuvat sitten torstaina - ottavat ne torstaiaamuna seiniltä, niin voin sitten iltapäivällä kipaista ne sieltä mukaani..


Juotiin jääkahvit - olin joskus n. miljoona vuotta sitten maistanut sellaista, enkä tykännyt, mutta nyt tykkäsin! Tosi virkistävä kesäjuoma..


Ison lasipöydän lasin alla oli kolmisormiotusten esittelylappusia..


Hinnat olivat hyvin kohtuulliset (kaikki uniikkeja akryylimaalauksia, eikä siis printtejä), ja kuulemma kuvista oli tullut todella paljon positiivisia kommentteja, mutta mitään ei ollut mennyt kaupaksi 😞

Se keramiikkataiteilijakaan ei ollut myynyt mitään, ja sinne oli vastikään laitettu muutamia jonkun uuden taiteilijan töitä (tuolla ylempänä esim. ne pienet mustavalkoiset, Millon alla), joka ei myöskään ollut myynyt mitään.. Tosin tuon viimeksi mainitun kohdalla en niin ihmettele, kun esim. nuo pienet työt taisivat maksaa 550 euroa/kpl, mikä oli melko suolainen hinta, vaikka kivoja olivatkin..

Mutta siis ne mun pienet kuvat maksavat 25 euroa/kpl, että jos etsisi vaikka jotain hiukan erilaista lahjaa lapselle, tms., niin ei kovasti kirpaise..


Oli kiva seurata pikkuhepun reagointia kolmisormiotuksiin.. Hän on siis sellainen alle kolmevuotias, eli ei edes tiennyt minun maalanneen noita kuvia, saati että asialla olisi ollut hänelle merkitystä.. Ihan itse kuitenkin huomasi ja osoitteli niitä kuvia - kirkkaat värit ovat magneetteja lapsille 😃


Onneksi on kuitenkin pari tilausta - yksi useamman kuvan sellainen..


Ja oli kiva ehtiä itsekin näkemään näyttely, ettei nyt sitten ihan turha reissu..


Ja käytiin vielä Tesco'ssa sen jälkeen, kun M:n piti käydä ruokaostoksilla - tein itsekin hiukan ostoksia, kun siellä oli mm. kissanruuat tarjouksessa, ja sitten oli sellainen melkein kilon voipaketti 2,80 euroa, kun se maksaa lähikaupassa 5,99, niin ostin kaksi pakettia, kun mulla sattui olemaan kylmälaukku mukana! Siellä oli paljon paremmat hinnat kuin lähikaupassani..


Otin myös näyttely-selfien 😀


Lähdin kai joskus viiden maissa kotia kohti,

Huomenna menen Bray'hin, ja saatetaan mennä Wicklow-ajelulle johonkin.. On luvattu taas paahteista säätä, joten otan kylmälaukun mukaan..

Torstaina sitten taas Naas, ja ilmeisesti menen lauantainakin M:lle, kun kutsuttiin 😃

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.