keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Hallowe'en Bray'ssa


Piti hoitaa pari asiaa Bray'ssa, ja maanantaina oli yleinen vapaapäivä, eli päädyin sitten viettämään Hallowe'enia (=tiistai) Bray'ssa, mikä olikin ihan kiva juttu, kun mulla ei esim. kotona käy ollenkaan pieniä hirviöitä - taloni kun on lukitun portin takana, eikä täällä landella muutenkaan liiku pikkumonstereita, vaan lähimmät luultavasti Dunshaughlinissa.. Bray'ssa sen sijaan saattaa käydä useitakin lapsia hakemassa karkkia..


D halusi käydä vielä Woodies DIY:ssa katsomassa, josko olisi jotain Hallowe'en-kamaa super-halvalla. Ei kuitenkaan ollut kuin muutama hassu noitahattu ja lasten asuja - täyttivät niihinkin hyllyihin jo joulukrääsää!

Mentiin sitten Coffee Delights'iin lounaalle (kummallakin Full Irish Breakfast ja latte..), ja sen jälkeen D kyyditsi minut hoitamaan omat asiani, ja meni itse ruokakauppaan - sattumalta, ehdin asioiltani palatessa kävellä Molloy'sin kulmalle asti, kun hän oli palaamassa kaupasta, eli sain sitten loppumatkallekin kyydin 😃


Leikin aikani kuluksi Snapchatilla..


Nauroin itseni tärviölle noiden filttereiden parissa, ja D totesi, että olisi kiva olla yhtä helposti huvitettava kuin minä 😂


D oli aiemmin hankkinut tuollaisen kallokoristeen, jossa oli eri väreissä vilkkuvia LED-valoja.. Ripustettiin se pensasaitaan houkuttelemaan pikkumonstereita paikalle - alla pari videota..

A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) on

A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) on


D oli hommannut karkit, minä laitoin ne eteiseen esille, ja tein valmiiksi yhdistelmäpinoja - jokainen pikkumonsteri sai Skittles-pussin (joko tavisversion tai kirpeäversion), Smarties-rasian, ja minisuklaapatukan (joko Mars, Twix tai Crunchie)..


Pari Smarties-rasiaa oli hajonnut pussiin, joten "jouduin" syömään ne.. 😃

Lapsia kävi yhteensä n. parikymmentä, muutamassa ryhmässä - yksi ihan pikkuinen vain vanhempiensa kanssa, ja yksi n. 7-vuotias yksin, joskin vanhemmat taisivat odotella siellä kadun puolella. Se viimeksi mainittu rimpaisi ovikelloa, kun olin juuri kokoamassa lisää valmispinoja, ja pidin Skittles-pussia kädessäni, kun avasin oven. Hän näki pussin, ja alkoi spontaanisti valittaa kuin vanha mies, että on saanut jo NIIN paljon Skittles'ejä.. 😂😂😂 Sitten kuitenkin sai sen em. satsin erilaisia karkkeja, ja korjasi huomanneensa vain sen Skittles-pussin, ja luulleensa saavansa taas pelkkiä Skittles'ejä.. 😂😂😂

D:lla oli Batman-t-paita, ja avasi oven ihan ekoille lapsille, joista toisella oli Batman-asu! 😃 Pointsit myös siitä, että se lapsen asu oli vintage-Batman, eli harmaapohjainen

Oltiin molemmat niin täynnä sen aiemman lounaan jälkeen, ettei tehnyt mieli enää varsinaista ruokaa, mutta vedettiin illan mittaan pari voikkoa, ja olin tuonut LIDLin barmbrack'in (kun kävin aamulla ensin Trim'issa, missä poikkesin myös LIDLiin), joka nyt ei ollut niin hyvää kuin esim. Dunnesin, mutta silti 89c hintaan nähden ihan kelpo. Barmbrack on siis sellainen tyypillinen Hallowe'en-herkku, eli makeaa leipää, jossa rusinoita yms. Syödään joko sellaisenaan tai paahdettuna, voin kera.

Katsottiin Android-boxilta kerralla koko Netflixin Stranger Things 2 -sarja, joka oli taas todella viihdyttävä, mutta eksyi välillä liikaa sivupoluille.. Jaksoja oli yhdeksän, eli lähdin vasta kolmen jälkeen kotia kohti!


Valvoin kotonakin vielä tovin, kissojen seurana..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.