sunnuntai 5. marraskuuta 2017

IKEAn Live Lagom -projekti alkoi aamulla


Kirjoitinkin jo aiemmin, että minut valittiin osallistujaksi IKEA Live Lagom -projektiin (klikkaa tästä siihen juttuun).

Esittely-workshop oli aikaisin sunnuntaiaamuna (klo 8-10), Carrickminesin IKEA-noutopisteessä. En ollut ikinä nähnyt The Park -ostoskeskuksen parkkista noin tyhjänä! 😃


Meitä oli viisi osallistujaa, plus IKEA-team, jotka osallistuvat samalla itsekin. Yksi osallistujista oli paikalla n. 8-vuotiaan tyttärensä kanssa. Perheenjäseniä sai tuoda paikalle, ja tuleviin workshoppeihin saanee kutsua kavereitakin.


Saatiin teetä ja/tai kahvia, keksejä, ja pinotolkulla erilaisia makeita leivonnaisia (lämpiminä), samalla kun esittäydyttiin ja opittiin lisää projektista.


Onneksi olin syönyt kotona voikon, kun tuolla ei ollut muuta kuin makeita tarjottavia (joita toki söin, kun sai ilmaiseksi, heh). Olen yleensä enempi suolaisen ystävä, ja etenkin aamulla!


Saamme joulukuussa kupongit tai lahjakortit (tms.), joilla voimme ostaa IKEA-kamaa kys. projektia varten..


Tuli päiväkotifiilikset, kun piirreltiin ja kirjoiteltiin paperitaloon.. 😂


Meillä oli myös tietovisa, liittyen mm. energiankulutukseen.. Ei valitettavasti onnistanut, eli palkintokassi jäi saamatta, mutta me kaikki saimme silti pienen ilmaislahjan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.