keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Lokakuun toiseksi viimeiset räpsyt


Tähän alkuun hiukan lokakuun lopun kukkia.. 😃

Laitan Hallowe'en-kuvat omana juttunaan, vaikkei niitä nyt niin montaa ole..


Sunnuntaina lojuttiin Caran kanssa sohvalla..


Sunnuntaimurkinoita - söin viimeiset punajuurileivät, ja tein taas "kanadalaisruokaa", eli poutine (chips, juusto, gravy..)


Ilta-aurinkoa..


Uhreja hämähäkinseitissä, ja Fiarshúileach kissamajassa..


Cuddles kissatarhassa..


Näkymät kissatarhasta.. Tuolla siis patio, josta ovi olohuoneeseen.. Taustan aidassa oleva portti ei ole pahemmin käytössä, kun aita on romahtanut myrskyissä pariin otteeseen, niin että portti on vinksallaan, joten olen vaan virittänyt sen niin, että sen lukkohaka yleensä jokseenkin toimii.. Juttelen toisinaan aidanraosta koirille 😃


Tuossa Cuddlesin suosikkinäkymät..


Joskus katselee tuonne toiselle sivullekin..


 

Keittiöviidakko, ja toisessa kuvassa sylinokoset, Cuddlesin ulkoilun jälkeen..


Maanantaina kokkasin taas eri versiota uuniruuasta.. (Tuossa ekassa kuvassa juuston jämät paloina - ruuan kypsymistä odotellessa..)


Tällä kertaa aluksi öljyä, tuoretta basilikaa, merisuolaa, mustapippuria, chili-jauhetta, garam masalaa, lehtikaalia (ei paljoa, oli vaan jämiä), sipuli, muutama valkosipulinkynsi, muutama varsi selleriä..


Sitten kerros kirsikkatomaattia..


Sekoittelin kaiken, ja muistin että ulkona kasvaa timjamiakin, joten kävin hakemassa hiukan sitäkin mukaan..


Kaapista löytyi vielä purkki Riipisen poro-paté'ta, joka  nyt ei varsinaisesti ole aines, mitä tulisi ihan ekana mieleen laittaa uuniruokaan, mutta ajattelin kokeilla! (En laittanut ihan kaikkea - loput ajattelin ensin syödä ruisleivän kanssa, mutta nuolin lusikan, ja se oli vaan niin ihanaa, että popsin loput sellaisenaan..)


Tuollaisia lusikallisia laitoin mukaan uunivuokaan..


Sitten kerros porkkanaa, vielä hiukan garam masalaa, hiukan makeaa chili-kastiketta, ja pari desiä vettä..


Lopuksi perunaviipaleita, öljyä, merisuolaa, ja mustapippuria..


Rei'itetty folio päälle, ja vuoka ensin 25 minuutiksi 180C-asteiseen kiertoilmauuniin..


Sitten foliokansi pois, ja tilalle kerros juustosiivuja.. Mietoa valkoista cheddaria.. Sitten vuoka takaisin sinne 180C-asteiseen uuniin, jossa toiset 25 minuuttia (ilman foliota siis)..


Valmista on..



Tuli oikein hyvää, ja itse ainakin tykkäsin siitä poro-paté'stakin ruuan seassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.