tiistai 10. tammikuuta 2017

En päässyt edes katsastukseen asti..


Alkuun vielä viikonlopun muonakuvia..


Ruisleipää avocadolla (mausteena mustapippuria ja chilli-jauhetta), sekä juustolla ja tomaatilla.. Toisessa kuvassa panettonea - ostin muistaakseni jo ennen joulua LIDLista ison panettonen, mutta korkkasin sen vasta nyt..


Lisää panettonea, ja toisessa kuvassa muna-rasher-paistettu leipä -överit..


Maanantaina oli sitten katsastusaika, klo 15:50. (Deansgrangessa, joka ei varmaan ole lähin katsastuspaikkani, mutta menen aina sinne, kun on tuttu pulju.)

Aamulla oli ensin tekemistä, että sain auton tyhjennettyä - koirat olivat pihalla, ja dobermanni halusi haleja, rottweiler-pentu sekoili muuten vaan, ja olisi kovasti pyrkinyt sisälle, eli oli hankalaa avata ovi, kantaa tavaraa, ja varmistaa ettei pentu pääse sisälle (missä olisi tullut sota, kun olisivat kissojen kanssa nähneet toisensa).. Sitten pentu yritti purra T:n koipia, ja kun ei sanomalla uskonut, piti nykiä kaulapannasta irti toisesta, kun T oli turhautunut, mutta hänellä oli sellainen pehmeä juttu kuonon ympärillä (en muista mikä se on suomeksi), ettei voi purra pienempää - varmuuden vuoksi, kun heidän edellinen rottweilerinsa kuoli T:n pureman seurauksena..

Autossa toimi kaikki hienosti, ostin vielä tankkaamisen yhteydessä sellaisen "uuden auton tuoksu" -wunderbaumin..

Mulla oli varmuuden vuoksi Googlen ajo-ohjeet päällä puhelimessa, kun se Sandyford / Dundrum / Stillorgan / Deansgrange -alue ei ole mulle kovin tuttua - olen siis varmaan nähnyt osissa alueesta suurimman osan, mutta en ole itse kovin paljon ajanut siellä, niin ei vaan muista missä on mitäkin..

Yleensä Google on hyvä navigaattori, mutta tällä kertaa se kehotti esim. ottamaan seuraavassa liikenneympyrässä neljännen exitin, kun koko ympyrässä oli kaikkiaan kolme exitiä, jne.. Eli tulin sitten ajelleeksi hiukan ns. maisemareittiä, lopulta vaan yrittäen löytää N11:n, joka olisi sitten ollut tuttu reitti..

Olin Stillorganissa, kun alkoi sataa.. Laitoin pyyhkimet päälle, ja ne päättivätkin sitten taas jumittua! Prkl..

Olisin kyllä selvinnyt kaleidoskooppituulilasillakin ajoissa perille, mutta tuntui turhalta kiiruhtaa katsastukseen, kun pyyhkimet eivät toimi..

Pysäköin sitten sopivaan kohtaan (The Hill & Glenalbyn Rd risteys, jonka kohdalla oli sopivasti tilaa pysäköidä), ja soitin ensin NCT-numeroon.. Sain uuden katsastusajan vasta 20/1, joka on muutama päivä edellisen erääntymisen jälkeen, mutta eipä asialle voi mitään..

Sitten soitin AA:lle, ja kiitin taas itseäni AA-jäsenyydestä, josta on ollut hyötyä ennenkin.

Sade vaan yltyi, ja vitutti jo valmiiksi, kun mietin etten voisi ajaa sellaisella säällä ilman pyyhkimiä Bray'hin (lähempänä) tai kotiin, pitäisi joko hinauttaa auto johonkin lähikorjaamoon (=kallista, niillä seuduilla..) tai jättää paikoilleen ja rimpaista D hakemaan minut pois..


AA-heppu tuli aika pian, ja onneksi sattui kätevämpi tapaus kuin viimeksi, eli tämä sai jopa korjattua vian! =D Ei ole ihan pysyvä korjaus, eli ihanteellisesti, tuo kulunut (ja taas irronnut) osa pitäisi vaihtaa uuteen, mutta pelkän osan hankkiminen voi olla hankalaa, ja koko systeemin hankinta puolestaan kalliimpaa, eli käyn varmaan näyttämässä kuvat vakiokorjaamollani, ja pyydän M:ia pitämään silmällä, jos saisi vain tuon osan jostain, niin voitaisiin sitten korjata kestävämmin..

Kun lähdin ajamaan Bray'hin (minne oli alunperinkin tarkoitus mennä, katsastuksen jälkeen), kello oli 16:07, ja harkitsin josko menisin kokeilemaan, saisinko kuitenkin sen katsastuksen hoidettua tänään, mutta sitten mietin, että jos nipottavat, kun on jo uusi aika varattu ja aiempi peruttu, niin saisin varmaan aivoinfarktin puhtaasta vitutuksesta, eli ajoin sitten vaan suoraan Bray'hin..


Päätettiin käyttää Bombay Pantry -tarjous, mutta sitä ei voinutkaan käyttää nettitilauksen yhteydessä - prkl.. Ja kun ruoka tuli, olivat unohtaneet naan-leivän, eikä vakiovalintamme ollut muutenkaan tänään oikein normaalilla tasollaan =/

Nillitin aiheesta Instagramissa, ja tagitin heidät, niin sain pikaisesti vastauksen, ja olivat ottaneet yhteyttä Bray-ravintolaansa, josta manageri sitten rimpaisi mulle, ja sovittiin, että mainitsen seuraavan tilauksen yhteydessä unohtuneen naan-leivän, jonka hyvittävät sitten, eli hienosti ja pikaisesti hoidettu heidän puoleltaan =) 


Huomenna ajattelin pysyä kotona ja maalata vaikka Redloon ja Charlottaan värejä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.