maanantai 30. tammikuuta 2017

Tammikuun loppua..


Keskiviikkona leikin näköjään Snapchat-filttereillä..


Nimim. ikuinen lapsuus =D


Voikkoja..


Millo (koko kuva Kolmisormiotus-blogissa).. Toisessa kuvassa muutama avocado-siemen - katsoin youtubesta parhailta tuntuneet kasvatusvinkit, ja ajattelin kokeilla, josko noista kasvaisi jotain..


Avocado-himo jatkuu.. Toisessa kuvassa kourakaupalla hiuksia, eli mitä tapahtuu joka kerta kun harjaan hiukset.. Mulla on helposti takkuuntuvat hiukset, jotka menevät lyhyinäkin solmuun (viimeksi tosin oli lyhyet hiukset teininä, mutta muistan silti).. Harjaan hiukset vain kerran viikossa - ennen pesua.


Snapchatissa sattui olemaan filtteri, joka sopi sävy sävyyn hiuspyyhkeeni kanssa =D


Torstaiaamuna vein sitten Esmeraldan korjaamolle, että menisi katsastuksesta läpi.. Piti tappaa pari tuntia aikaa Dunshaughlinissa, ja ajattelin vaihteeksi mennä toiseen kahvilaan - tällä kertaa Fidelma's Cafe, missä olin käynyt vain kerran aiemmin, ja sekin ennenkuin edes itse muutin tänne.

Olin tosi nälkäinen, vilkaisin pikaisesti menua, ja päädyin ottamaan ison aamupalan..

Olisi ehkä kannattanut lukaista myös pieni teksti.. =D

Ensin tuotiin kannullinen teetä oheisineen..

Sitten korillinen leipää - neljä siivua soodaleipää ja neljä puolikassiivua paahtoleipää, sekä neljä kerta-annosta marmeladia.. (Voinapit olivat jo valmiiksi pöydällä.)

Sitten tuli lautanen, jolla neljä isoa rasheria, kolme makkaraa, mustaa ja valkoista puddingia, hash brown, ja kaksi paistettua munaa..

Ja erillinen vati chipseja, soppakulhomainen astia paistettuja sieniä, ja toinen samanlainen astia papuja..

.......................................

Söin hitaasti, mutta oheislautaselliset jäivät melkein kokonaan koskematta (popsin muutaman chipsin), eikä leipääkään mennyt kuin pari palaa, ja lautaselle jäi rashereita.. Ei vaan pystynyt enempään, ainakaan aamulla!

Meni sitten yli 13 tuntia, ennenkuin tuli edes hiukan nälkä =D (Koko satsi €9.50, ja harmitti kun meni ruokaa roskiin..)


Kun menin hakemaan autoani korjaamolta, mainitsin runsaan aamupalani, ja korjaamon sedillä oli hauskaa - tietävät Fidelman annokset.. =D

Korjaamolasku yllätti positiivisesti - arvio oli 200 euroa, mutta olikin lopulta vain (heh, "vain") 160 euroa. Ja Fazerin Sininen -suklaalevy =D

Buukkasin uuden katsastusajan tulevaksi torstaiksi. Testaavat vain ne ekassa testissä feilanneet kohdat.


Nautin edelleen Nespresso-keittimestä ja -maitovaahdottimesta.. SuperValusta ja LIDLista saa onneksi podeja halvalla =)


Torstaina viimeistelin Redlo-selfie'n - toisessa kuvassa oma selfie em. kehystetyn kuvan kanssa, malliksi minkä kokoisia nuo kuvat ovat..


Kahvia ja avocado-voikkoja...


Keväinen valo..


LIDLin lohi-parsa-pizzaa..


Aloin lukea tuota kirjaa, mutta en ole sittemmin ehtinyt palata siihen..


Iltataivas..


Kahvia ja avocado-voikkoja..


Nämä taisivat olla Facebook-filttereitä (Hups, tuli kai hashtagitettua virheellisesti Instagramiin.. LOL)


Netitin pienen Charlotta the Green Cat -teaserin, jonka sain sittemmin valmiiksi..


Simpsons-pelissä oli tulipalo..


Piti käydä sunnuntaiostoksilla, kun ulkokissoille oli (halvempi) ruoka melkein loppu.. Ja tarvitsin itsekin mm. maitoa. Sunnuntaina iltakuudelta oli hyvä ajankohta ostoksille, kun sekä parkkiksella että kaupassa oli melko autiota.. Esmeralda tuossa yläkuvassa vasemmalla..


Tuossa yllä olevassa kuvassa, Supervalu on tuo oikeanpuoleinen rakennus.. Kauppa on isompi kuin tuo harjakattoinen osuus - ja sen takana, eli tuolla kadun toisella puolen on se maailman paras autokorjaamo =D


Sain kuvan avaruusaluksen hyökkäyksestä.. =D =D =D

En oikeasti tiedä mikä optinen harha tuohon kuvaan tuli.. Ei tuossa "lentävien lautasten" kohdalla oikeasti ollut mitään.


Kahvia ja pakaste-pizzaa..


Netitin sen ylempänä mainitsemani kuvan Kolmisormiotus-blogiin..

Huomenna (ts. tänään) menen Bray'hin, kun mulla on sitten illemmalla ultraääniaika St. Vincent'sissa.. Liittyy siihen aiemmin turvoksissa olleeseen imusolmukkeeseen - se ei ole enää turvoksissa, mutta se spesialisti halusi kuitenkin tutkia, kun se oli ollut niin monta kuukautta turvoksissa.

Tiistaina tulee muuten 20 vuotta täyteen Irlannissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.