keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Kuluneen viikon sekalaiset


Asensin lämpömittarin keittiöön, kun se on ainoa paikka missä saan samalla ulkolämpötilan. Tuossa ekassa kuvassa oli korkea sisälämpötila, kun oli ollut lämmitys päällä ja ulkonakin 11,2 astetta. Toisessa kuvassa tilanne alle kaksi tuntia myöhemmin, ja sisälämpötila oli pudonnut jo 15,4 asteeseen, eli aika nopeasti putoaa.


Tuossa olin menossa nukkumaan - oma patteri loppu =)


Ostin silloin viikko sitten pari LIDLin gouda-sämpylää, pitkästä aikaa! Toisessa kuvassa ihana Nespresso-latte..


Kuusi kissaa samassa kuvassa.. Cara ja Cuddles, oven takana GinGin, ja taustalla Little Mami, RuaRua, ja Scáth..


 Tuossa oli liuta Kolmisormiotuksia odottamassa viimeistelyä.. Toisessa kuvassa avocado-voikkoja, ja yksi juustovoikko.


Tässä ne LIDLin joulujämäkahvit. Vein ne perjantaina Bray'hin, kun olivat kahvipapuja. Kokeiltiin Kenya Masai -kahvia, joka oli ihan hyvää, mutta aika mietoa. (D oli myöhemmin kokeillut tuota toista, ja todennut että samaa kamaa eri paketissa. Mutta kivat purkit!)


Pari kuvaa Pushysta


D kokkasi lammaspataa ja muussia - nam..


Kävin Bray'ssa ostamassa isomman lehtiön, maaleja ja fiksatiivia. Olin vissiin edellisen kerran käynyt kys. askartelukaupassa joskus 3-4 vuotta sitten, mutta myyjä muisti edelleen, ihmetteli missä olen ollut kun ei ole näkynyt, ja antoi alennustakin =D


Lauantaina aamupalaksi taas avocado-voikkoja.. En vaan saa noista tarpeekseni!


Sain taas paketin - oli tullut perjantaina, kun olin itse koko päivän poissa, ja vuokraisäntä toi sen perille lauantaiaamuna.

Kivaa Marimekko-kamaa, ruisleipää, hernekeittoa.. =)


Pari kivaa teemyssyä =D (Carakin tuli katsomaan mitä paketissa oli..)


Isävainaan vanha tuhkakuppi.. Tuolla virnistävällä karhulla oli nimikin, jota en nyt muista.. (En muista apinalampunkaan nimeä! Se on vielä Suomessa..)


Vissiin tekijän nimi.. Ei ihan selvää, onko C Sund, vai pelkkä Sund..

Ja suklaata..


LIDLin lohi-parsa-pizza.. Toisessa kuvassa latte, Baileys, ja suklaata.. (Baileys joulupullosta, joka ei vieläkään ole tyhjä!)


Tulevaisuudensuunnitelmani on voittaa EuroMillions, mutta sain taas pelkän 4 euron harjoitusvoiton.. No, parempi kuin ei voittoa ollenkaan.. (Tiistain iso voitto tuli Irlantiin, muttei valitettavasti minulle!)

Ja taas avocado-voikkoja..


Nespresso-maitovaahdottimella tulee ihanan kuohkea vaahto..

Ihmettelin tuossa, kun oli vilpoinen olo - sisälämpötila olikin taas alle 15 astetta, joten ei kun kerosiinia tulelle..


Feta-salaattia ja vihanneskevätrullia..


Taas yksi latte, ja tuossa kohtaa avasin sen Kolmisormiotus-blogin..


Maanantaina kävin Trim'issa (pieni kaupunki 20 kilometrin päässä), missä hyödynsin LIDLin ilmaista parkkipaikkaa, ja hain samalla halpaa kissanruokaa ulkokissoille, ja lisää avocadoja itselleni.. Kotimatkalla poikkesin vielä Dunshaughliniin, mistä ostin kallista kissanruokaa sisäkissoille (ovat nirsoja), ja kissanhiekkaa.

Ehdin/muistin popsia aamiaista vasta iltapäivällä kotona - siinä vaiheessa oli ihan järkyttävä nälkä..

Sisä- ja ulkolämpötilat olivat molemmat 16,7C!


Koitan muistaa julkaista Kolmisormiotus-blogiin uuden kuvan joka päivä. Se ei välttämättä ole aina viimeistelty kuva, koska usein piirrän muutamia kerralla, sitten saatan maalata esim. taustavärit kerralla kaikkiin, eli niitä voi olla useampia ns. vaiheessa, muttei yhtään uutta viimeisteltynä.


Snapchat-hupia.. Ja avocado-voikkoja...........


Tämä oli riistakastiketta purkista, ja alla mikroperunoita (siis pikkuperunoita venttiilipussissa, jotka laitetaan 8 minuutiksi mikroon, ja tuloksena on keitetyt perunat - pyörittelin ensin moisille silmiäni, mutta ovat käteviä!). Oli hyvää - Cara nuoli lautasen =D


Suosikkini Kolmisormiotuksien teossa on lyijykynäluonnostelu, kun siirrän idean päästäni paperille.. Sen jälkeen piirrän kuvan pigmenttitussilla ja kumitan lyijykynät pois.. Sitten maalaan värit paikoilleen, ja lopuksi viimeistelen mustat ääriviivat..

Tuo viimeistelyvaihe on sellainen viha-rakkausjuttu.. Viimeistelisin mieluiten tussilla, mutta akryylimaalipinta tuhoaa pigmenttitussit, eli maalaan sitten ohuella siveltimellä ja mustalla akryylimaalilla.. Se on hidasta ja repii hermoja, mutta toisaalta, kun saa kuvan valmiiksi ja kehyksiin, tulee hyvä olo =)


Tiistaina oli avocado-voikkoja sekä aamulla että illalla.. Tuo on ihan mahdottoman hyvää..

Siis joko ruisleipää tai ruskeaa soodaleipää, voita, avocado-viipaleita, ja päälle mustapippuria ja chilipippurijauhetta.. Mmmmm.. Suosittelen!!!

Oli tarkoitus viedä Esmeralda korjaamolle tiistaiaamuna, kun se ei perjantaina mennyt läpi katsastuksesta (etujousitus toiselta puolen 33% 'off', kun hyväksytyn raja on 30%.. konepellin lukitus kaipaa öljyä.. pakoputkessa pieni vuoto..), mutta sain maanantai-iltana korjaamolta emailia, että sopisiko torstaiaamu. Se sopi itse asiassa mainiosti =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.