keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Kissoja, kuntoilua, ruokaa..


Tiistain ilta-aurinkoa aloituskuvaksi..


Vielä pari sunnuntain jämäkuvaa, kun eivät ehtineet mukaan edelliseen postaukseen..


Sunnintain einesateria, eli lasagne..

Toisessa kuvassa, Cara herätteli maanantaiaamuna, kun kuivaruokalautasen pohja näkyi...


Cuddlesin aamubalettia


Ihmeekseni, Cuddleskin on käynyt hieromassa naamaansa tuohon uuteen oviharjaan!

Ja Cara tietysti vieressä, seuraamassa tilannetta.. Aina siellä missä tapahtuu!


Ihana haukotus


Sitten piti vähän ärsyttää Cuddlesia, vaikka Mama on moneen kertaan kieltänyt.......

Kumiankka seurasi tilannetta..


Maanantai-iltapäivänä menin opettelemaan rutiineja, tulevaan duunipaikkaan.. Siellä tulee kyllä kunto kohoamaan pikaisesti! 😃 Käytännössä, suurin osa ajasta menee ravatessa käytäviä, päästämässä koiria järjestelmällisesti ulkoilualueelle, yksi kerrallaan, tai jos samasta perheestä on useampia samassa kennelissä, saavat ulkoillakin yhdessä.. Sitten koirat takaisin, ja seuraavat ulkoilemaan.. Sen iltapäivän aikana, jokainen koira kävi ulkoilualueella neljä kertaa, ja tuo systeemi siis toimii aamusta iltaan.. Toimii hienosti, kun "asiakkaat" pysyvät aktiivisina, eivätkä joudu pidättämään tarpeitaan, eli harvemmin sotkevat kenneleitään..

Tuli myös ajettua ekaa kertaa ikinä pakettiautoa (ja dieseliä) - yksityisalueella vaan.. Kun mulla ei vielä ole sopivampia monoja, oli vaellusmonot jalassa, enkä aja niillä edes omaa autoani, kun ovat niin raskaat, ettei niillä saa ajamiseen tuntumaa.. Niin niillä sitten pakun rattiin, ja heti ekana peruutus kapealta kujalta.. Ihan hyvin meni kuitenkin 😂

Paikan taustalla on kaunis maalaismaisema, jonka ilta-aurinko väritti oranssiksi.. Niin paljon viihtyisämpää kuin jossain sieluttomassa avotoimistokopissa..


Piti kotimatkalla poiketa LIDLiin, kun ulkokissojen ruuat olivat melkein loppu.. Tiesin etten jaksaisi kotona kokata mitään, joten ostin iltapalaksi chili-tomaatti-focacciaa, ja heräteostoksena Hallowe'en-donitsin, joka ei ollut kovin hyvä..

Sittemmin on kroppa huutanut hoosiannaa, kun joutui kylmiltään sohvaperunarapakuntoisena muutaman tunnin tauottomiin raveihin 😃


Tiistaina kävin vaan pikaisesti Dunshaughlinissa, ja palasin sitten kotiin viettämään lepopäivää, kun kuntoilua on luvassa lisää..

Muistin jopa ostaa barm brack'in, kun osui (maanantaina) LIDLissa silmiin! Kuuluu tähän vuodenaikaan..


Skottimurhia taas..


Nauratti, kun puhuivat tuossa Orwellin kivipaasista (tai mitä lie olisivat suomeksi), ja kuinka ne muistuttavat isoja dildoja keskellä peltoa..

Tuli vaan mieleen taannoinen visiittimme Hill of Tara'lla, ja "molo".. 😂


Cuddles silmäili, josko menisi telkkarin taakse, ja kielsin menemästä.. Menin sitten itse viemään roskat ulos, ja palatessa löysin Cuddlesin telkkarin takaa.. Huoh..Myöhemmin skypetin ensin äidin kanssa, ja viskasin sitten LIDL-quiche'n uuniin.

Ostin noita kolme erilaista, kun tällä viikolla ei ole oikein energiaa kokkailla, niin voi vaan viskoa suoraan jääkaapista uuniin. Kiva myös kokeilla eri makuvaihtoehtoja. Taidan jättää viimeiseksi sen vuohenjuustoversion

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.