keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Vierailuviikko - osa 8 - perjantai 28/9


Menin perjantaiaamuna itsekseni luottokorjaamolle (Dunshaughlinissa), pyytämään korjausarviota kolarivaurioista. M pyysi jättämään auton hetkeksi sinne, että voisi katsoa ne vauriot, ja tehdä pikakorjauksen.

Menin sitten tappamaan aikaa apteekkiin, Tara News'iin, ja SuperValu'un, kunnes menin noutamaan autoa.


M oli pikakorjannut sen ajokelpoiseksi, ja kirjoittanut korjausarvion.

Palasin sitten LIDLin kautta kotiin.


Molempiin lähikauppoihin oli tullut samanaikaisesti pastel de nata -herkkuja, joita olin aiemmin kuolannut vain netitse, enkä ollut siis ikinä maistanut.. Niin syötiin sitten sellaisia, kun palasin kotiin.


Oltiin jo varmuuden vuoksi katsottu bussireitti valmiiksi, jos en voisi kuskata äitiä ja J:a lentokentälle, mutta onneksi M sitten ehti pikakorjata autoa, niin että pääsinkin viemään heidät kentälle.

Menimme ajoissa, ja söimme lounasta kentällä.


Minua houkutti eniten fish & chips, mikä olisi ollut ihan hyvää, ellen olisi edellisenä päivänä syönyt taivaallisempaa versiota (The Beehive), mutta ihan kelpo ateria silti, ja tartar-kastikeöverit, kun sai annostella itse.....


Sitten kahvia viereisessä puljussa.. Siellä oli tosi mukavat tuolit.

Lopulta saatoin sitten heidät niin pitkälle kuin voin itse mennä ilman lentolippua, ja tuntui ihan uskomattomalta että koko viikko oli jo ohi 😮


Sitten palasin yksin kotiin..


Naapurin T odotteli pihalla


Halailtiin siinä tovi..


Kotona tarkistin tuliaisnyhtökaurojen ja -härkiksen päiväykset - oltiin käytetty viikon aikana vain yksi (texmex-)härkis, joten jäljellä oli vielä (kuvan) inkiväärinyhtökaura, tomaattinyhtökaura, ja härkis original, tms. Inkiväärinyhtis oli jo neljä päivää ohi parasta ennen -päiväyksen, joten riensin heti kokkaamaan sen.


En nyt enää muista mitä laitoin sekaan - vissiin makeaa chili-kastiketta, ja sipulia? Mutta hyvää oli!


Tortilloja oli vino pino, joten rullasin niihin..


Tein muistiinpanoja viikon varrelta blogijuttuja varten, käyttäen apuna mm. ostoskuitteja - tuo juomakuitti huvitti 😂 Tosi randomia ruokakaupasta: neljä pulloa erilaisia viinejä, pari avocadoa, puolalaisia luumusuklaakonvehteja, tuubi korianteria, ja tortillapaketti..


Kissat ihmettelivät, kun olivat just tottuneet siihen, että kotona on kolminkertainen määrä ihmisiä, ja sitten olikin yhtäkkiä taas ihan hiljaista..


Cuddles kuitenkin rohkaistui siirtymään sohvalla oikein istuinpuolelle..

Oli ainakin minusta todella mukava viikko, hirmu hyvä tuuri säiden suhteen, ja ehdittiin tehdä ja nähdä melkein kaikki mitä oli suunniteltu, muttei kuitenkaan ollut mitään hirveää hoppua minnekään..

Ajeltiin viikon aikana melko tarkalleen 800 kilometriä 😃

Tietty sellaista ihan vaan rentoa kotona oleskelua olisi voinut olla, kun nähdään äidin kanssa niin harvoin, mutta kun heillä oli vain viikon matka, ja J:kin oli täällä ekaa kertaa, niin mieluummin sitten hiukan enemmän turismia! Ja melkein kaikki kohteet olivat äidillekin uusia - vissiin vain Glendalough oli jo tuttu, mutta sekin on muuttunut niin paljon 90-luvun alusta, kun se on nykyisin sellainen massaturismikohde..

Jäi kyllä vaivaamaan, etten ehtinyt sitten leipoa sitä banaanileipää.. 😭

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.