maanantai 1. lokakuuta 2018

Vierailuviikko - osa 4 - ma 24/9 - Taukopäivä, kotona ja kaupassa, vieraita..


Maanantaina kävin viemässä J:n Dunshaughliniin bussipysäkille, josta hän meni sitten itsekseen päiväksi Dubliniin.

Hiukan myöhemmin, mentiin äidin kanssa Dunshaughliniin. Vein hänet shoppailemaan edullista kosmetiikkaa lähiapteekkiini, missä on aina kaikenlaista kivaa 😃 Sitten tehtiin ruokaostoksia, ensin Supervalussa, sitten LIDLissa..


Kissoilla oli taas salaattitarjoilua..


Tykkäävät popsia nurtsia, ja usein oksentelevat sitten karvapalloja..

M ja pikkuheppu F tulivat iltapäivävisiitille tapaamaan äitiäni 😃

Äiti oli tuonut F:ille Ariel-nuken, joka tuntui olevan kovin mieluinen


Se aiemmin blogittamani Superman-sadetakkikin sopi F:ille, joten sai sen mukaansa 😃 Ihanaa, että pääsee vihdoin käyttöön, kun on monta vuotta jo kerännyt pölyä kasseissa ja laatikoissa!

Hassua, kun muistan melko yksityiskohtaisesti kaikki ajelupäivät, mutta tässä kun oli sellainen rennompi kotipäivä, niin lyö tyhjää muistiosastolla..

Taidettiin syödä ainakin LIDLin lohi-quichea? Ja M toi ihanan omatekoisen omenapiirakanIllalla kävin vielä kolmannen kerran Dunshaughlinissa, hakemassa J:n Dublinin-bussilta. Tai oltiin sovittu, että odottelen LIDLin parkkiksella, kun se oli siinä pysäkin lähellä, ja siinä saattoi rauhassa odotella autossa.. Main Streetilla kun ei oikein voi pysähtyä, ainakaan odottelemaan!


Sinne päin ajaessa näin muuten hienoimman täysikuun ikinä 😍 Siis se oli aivan valtava, ja hyvin matalalla.. Kyllä harmitti, ettei tullut otettua kunnon kameraa mukaan!

Tuossa yllä puhelimella otettu loistoräpsy 😃 Arvatkaa mikä noista on se kuu.. 😂

Päivän autoilu jäi vähiin - 12,6km..


J toi ihanan kissahuivin 😍


..ja todella tarpeellisen purkinavaajan / multityökalun 😃 (Olin aiemmin paininut jonkun vaikeasti avattavan purkin kanssa - taisi olla se T:n antama kirsikkahillopurkki..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.