lauantai 6. lokakuuta 2018

Vierailuviikko - osa 6 - ke 26/9 - Ratoath, Ashbourne, Hill of Tara, Dunshaughlin..


Keskiviikolle ei ollut mitään suunnitelmia, mutta halusimme mennä toisenkin kerran syömään Maguires Hill of Tara'lle sitä ihanaa vuohenjuustosalaattia, ja päätimme ensin tehdä kevyttä shoppailua..


Aloitimme Ratoath Garden Centre -puutarhakeskuksesta (10.7km), jossa on se kilpikonnalammikko ja kaunis puutarha, sekä kauppa ja kahvila..Äiti osti kaupasta kauniin metallisen keittiötaulun, ja ihmettelimme vielä myöhemmin, miten se oli niin painava - Suomeen palattuaan, äiti havaitsi, että tauluja olikin kaksi! 😃 Olivat kyllä todella tiiviisti pakkautuneet yhteen, kun muistan itsekin tarkastelleeni taulua kaupassa, huomattuani ensiksi poimitussa virheellisen rei'ityksen, ja vaihdoin sen toiseen, josta tarkistin kaikki kulmat, enkä huomannut mitään.


Jatkoimme matkaa Ashbournen Tescoon (4,5km) - metsästimme sukkia..


Sitten menimme retail park'in (avo-ostari? sellainen missä iso parkkis, ja ympärillä kauppoja) Equipet-lemmikkikauppaan (1.9km) - en muista ostettiinko sieltä mitään. Katselin Cuddlesille sopivaa kuivaruokaa, mutta sellaista oli vain isossa pussissa, enkä viitsinyt ostaa sellaista, kun en ollut varma tykkäisikö Cuddles siitä..

Kys. retail park'issa ei pahemmin muita kauppoja ollutkaan (paitsi vissiin Argos). Palon tyhjää liiketilaa, yhteen oli laitettu lääkäriasema (!!!), ja sitten oli vaan jotain lasten aktiviteettipuljua, ja elokuvateatteri..


Ajoimme Dunshaughlinin kautta Hill of Tara'lle.. (21.8km)


Vuohenjuustosalaatti oli ihanaa, muttei yhtä täydellistä kuin ekalla kerralla. Nyt salaatin sisältö oli hiukan erilainen, kastike ei ollut ihan yhtä raikas, ja vuohenjuustosta puuttui se superherkullinen möllöisyys.. Todella hyvää silti, ja ohessa ollut leipä oli taas fantastista


Ulkopöydällä oli esitiskaus menossa.. Alla parempi kuva..


Noilla kissoilla on selvästi aikataulut hallussa - kerjäävät lounasaikaan ulkona aterioivilta asiakkailta makupaloja, ja asiakkaiden poistuttua, esitiskaavat kiireellä astiat, ennenkuin henkilökunta korjaa ne pois 😂


Toinen tiikeri


Jaettu jälkiruoka - suklaa-mousse-kakku.. Ooohhh..


Sitten ajettiin muistaakseni kotiin...


...kunnes myöhemmin mentiin Dunshaughliniin, missä jätettiin auto Supervalun parkkikselle..


Käveltiin Main Streetia pitkin, ja katseltiin seuraavan viikonlopun elonkorjuufestaria varten laitettuja koristeita - variksenpelättejä, viirejä, yms..


Mentiin pubiin (O'Briens The Arch Bar), missä kuolasin vieressä, kun äiti ja J nauttivat Guinnessia.. Piti ottaa limska, kun oli ajettava kotiin 😭

Vaikka olen asunut nykykodissa jo 4,5 vuotta, tämä oli eka kerta kun olen käynyt paikallisessa pubissa.. Kun aina pitäisi ajaa kotiin, niin en voisi kuitenkaan ottaa pintia. Voisihan sinne mennä kävellen, kun matkaa on kotoa vain se 2km, mutta iltaisin on pimeää, eikä kotikadulla ole valaistusta, eli ei hotsita talsia taskulampun varassa kotiin.

Lopulta Supervalun kautta kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.