maanantai 31. lokakuuta 2016

Arkinen Hallowe'en bank holiday

Watching MasterChef Australia S8E46 #latte #coffee ☕ #telly #tv

Lokakuun viimeinen maanantai on Irlannissa Hallowe'en bank holiday, eli yleinen vapaapäivä. Ruokakaupat ovat toki auki, mutta sunnuntain aukioloajoin.

Kävin tekemässä viikon ruokaostokset, ja olikin hyvä ajankohta, kun sekä parkkiksella että kaupassa oli reilusti tilaa =) Poikkesin menomatkalla myös bensikselle, joten nyt on tankki täynnä huomista varten.

Kotona pesin sitten hiukset - onneksi jo ennen illan MasterChef Australia -jaksoa, niin sekin homma on hoidettu ja voin mennä ajoissa nukkumaan. (Hiusten peseminen sinänsä on ihan OK, mutta se pesua edeltävä harjaaminen.. Varsinkin kun tällä kertaa tukka oli oikein kunnon solmussa..)

Huomenna siis ne verikokeet. Menen ensin Bray'hin, ja D lupasi kyydin sairaalaan - ajelee sitten tovin siinä ympäristössä, ja poimii minut taas kyytiin verikokeiden jälkeen. Sen sairaalan parkkimaksut ovat aika törkeän kalliit.. Jos on aamuaika, saattaa tuurilla saada kadunvarrelta pysäköintipaikan halvemmalla, mutta oma aikani on iltapäivällä. Jatkamme sitten Carrickminesiin aamupalalle, kun ennen verikokeita on oltava 12h paastolla (vettä onneksi saa juoda).

Pitäisi muistaa vielä viedä roskis portille, ennen nukkumaanmenoa. Huomenna tyhjentävät, ja jos missaan sen, pitää odottaa kaksi viikkoa, kun ensi viikolla tyhjennetään vain kierrätyslaatikot.

Nyt katson kuitenkin Jack Taylor'in (Priest).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.