perjantai 28. lokakuuta 2016

Virallinen 45-vuotisräpsy =D

Vietin (ts. en viettänyt) eilen synttäreitä, ja liityin uudestaan yhdelle extra-saitille, mitä kautta aikanaan aloitin extra-hommat, kun heillä sattui just olemaan tarjouskampanja, ja vuoden jäsenhinta oli alhaisempi kuin vissiin ikinä viimeisten kymmenen vuoden aikana. Jos siis seuraavan vuoden aikana saan vaikka yhden päivän hommia, ollaan jo voiton puolella.

Piti sitten räpsiä muutamia tuoreita kuvia, joista yksi (ei tuo viereinen, vaan selkeämpi kasvokuva) sai toistaiseksi kelvata profiiliin, kunnes ehdin ottaa paremman. Heidän julkiset profiilinsa ovat samaa ysärilaatua kuin ennenkin - vain vilkkuvat GIF'it puuttuvat.. =D

Päivitin samalla toisenkin extra-profiilini, joka on roikkunut ilman aktiviteettia viimeiset kolme vuotta, kun ei ollut aikaa extrailla.

Kolmen vuoden totaaliaukko kokemuksessa saattaa kyllä haitata, mutta katsotaan nyt tuleeko ollenkaan keikkaa.

Synttäriskypetin ystäväni kanssa (ks. aiempi vuodatus aiheesta), kun naputtelimme toisillemme ensin Facebook-viestin, jonka satuimme sitten lähettämään täsmälleen samanaikaisesti! Siis ihan sekunnilleen.

Skypetin myös vanhusten kanssa, ja sitten katsoin MasterChef Australian, missä on menossa Heston-viikko. Sain D:nkin koukuttumaan kys. ohjelmaan, joten kommentoimme sitä nyt sitten tekstarein, samalla kun katsotaan uusinta jaksoa.

Synttäriateriana oli (yllätys, yllätys..) pakaste-pizza. Harkitsin pienen pikakakun tekoa (muna-sokeri-jauho-taikinasta), mutta sitten muistin kaapissa olleen mukikakkupussin, joka kipataan mukiin ja sekoitetaan tilkkaan maitoa, ja sitten puolitoista minuuttia mikrossa - tadaa! Popsin siis synttäriherkuksi suklaamukikakun, joka olisi oikeastaan ollut vielä parempaa, jos olisi lisännyt oheen hiukan hilloa, mutta en viitsinyt avata uutta hillopurkkia vain sen takia, kun muuten tarvitsen niin harvoin hilloa.

2 kommenttia:

 1. Tervetuloa Bloggeriin myös suomenkielisenä! :D Mainokset on jäätäviä, olen pelännyt, että niitä tulee jossain vaiheessa myös Bloggerin puolelle. (Oikeesti suhtaudun mainoksiin suht neutraalisti, kunhan eivät hypi silmille, sillä olen mainosmiehen tytär!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =)

   Melkeinpä luulen, ettei tänne ole tulossa pakkomainoksia, koska Blogger sallii omat mainokset (siis ainakin Google AdSense, jotka mulla on käytössä Stello Blogin puolella), mistä siis blogittaja voi itse saada mainostuloja. Ja niidenkin osalta voi itse päättää mihin kohtaan blogia haluaa sijoittaa niitä.

   Saatan laittaa joskus tämänkin blogin puolelle, mutta pitää tutkia josko voi käyttää samaa mainostiliä eri blogissa, vaiko ei. Tosin eipä mun blogeissa ole niin suurta aktiviteettia, että asialla olisi mitään isompaa vaikutusta lompakkoon, mutta vakituisten tulojen puuttuessa, pienikin lisä on toki mukava! =)

   Poista

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.