keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Halpakopio


Seuraan Celeste Barberin Instagram-feedia, missä hän jakaa hilpeitä "halpakopioita" tyrkkyjulkkisten selfie-kuvista, yms. CB:n versiot ovat sellaisia arkisempia, missä julkkiksen tarkkaan hiottu seksikäs poseeraus on hiukan sinne päin, hiukan vatsamakkaraakin saattaa olla, jne. Aina huomattavasti parempia kuin ne alkuperäiset julkkiskuvat! (Jos ei ole vielä tuttu juttu, kannattaa klikata tuosta ylempänä olevasta linkistä ja tutustua..)

Eilen törmäsin puhelin-Instagramissa Mango Tree Knobsin sponsoroituun kuvaan, joka miellytti silmää (kuva ylävasemmalla).

Koska itselläni sattui olemaan ihan vieressä nuo samat kirjat, päätin tehdä "Celeste Barberit", ja lavastaa oman halpakopioni aiheesta =D Kuva yläoikealla.

En löytänyt lankakerää, joten käytin Angry Birds Stellaa, joka on siis oikeasti vaaleanpunainen, mutta photoshoppasin keltaisenvihreäksi.. Kirjojen päällä olevan pompomin korvasin omaan nuhaani sopivalla rutistetulla talouspaperiarkilla. Lasipöytä ei toiminut ollenkaan, joten laitoin hiukan kangasta pöydälle.

2 kommenttia:

 1. Celeste on kyllä mainio =) Kuten toi sunkin imitaatio, tosi hauska idea!

  P.s. Sulle on Valossa pokaali :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa, kiitos! =D (Kuvaus oli aika osuva - nauroin ääneen!) =D

   Poista

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.