torstai 27. lokakuuta 2016

Iloa pienestä!

Milk

A photo posted by Stella Stenroos (@st_stello) onOlin parin edellisen päivän ajan tehnyt hyvin maitopitoista teetä, kun minulla oli kahden litran maito, jonka parasta ennen -päiväys oli 24/10. Se oli kuitenkin edelleen ihan kelpoa, joten yritin saada sen käytettyä ennen happanemista, ettei tarvitsisi kaataa pois. Jonkin verran oli kuitenkin edelleen tonkassa, ja menin nyt aamulla hakemaan sen jääkaapista, kaataakseni pois, mutta se olikin vielä käyttökelpoista, ja ehdin käyttää loputkin! =D Jee!

Hiukan makeammalta kuitenkin maistui, ainakin mikrokuumennuksen jälkeen, ja olin jo laittanut teemukiini normimäärän hunajaa, eli lopputulos oli liian makea, mutta join silti kaiken.

Nimim. jännä ja tapahtumarikas elämä..

Ja miksi sitten ostan niin paljon maitoa? No, pyrin käymään ruokaostoksilla vain kerran viikossa, enkä voi ennalta tietää, satunko juomaan normaalia enemmän teetä tai kahvia (joskus menee muutama muki päivässä, joskus ei ollenkaan moneen päivään), popsinko ehkä Weetabixia, tai innostunko vaikka tekemään makaronilaatikkoa. On siis hyvä olla tarpeeksi sitä maitoa jääkaapissa, koska en kuitenkaan viitsisi sen takia lähteä kauppaan. Ja kyllä se maito yleensä tulee käytettyä kokonaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.