keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Duha jatkuu..


Kyllä (|)ttaa jo tämä nuha ja yskä.. Nenä on vuotanut kuin entinen kylppärin hana, ja nyt ollaan siinä vaiheessa, että nenä menee koko ajan tukkoon, ja sitten pitää puhaltaa aivoja nenän kautta ulos - korvissa vaan paukkuu..

Ja se pakollinen yskä.. Kroppa varmaan ajatteli, että taannoinen nielurisatulehdus ei riittänyt, kun sen ohessa ei ollut nuhaa ja yskää, joten saan nyt nauttia ne erikseen - huoh..

Toivottavasti ei tule kuitenkaan mitään uutta tulehdusta, koska olen varannut ensi viikon alkuun ne verikokeet. (Lekuri siis halusi varmuuden vuoksi tutkia asiaa, kun mun kaulassa on se imusolmuke ollut turvoksissa jo 2-3 kuukautta.) Olisin muuten voinut siirtää verikokeita, mutta sain jo ajan erikoislekurille, eli ajattelin käydä ajoissa verikokeissa, niin on sitten tulokset valmiina.


Räpsin yläkerran ikkunasta hiukan syyskuvia.

Tuo vaaleanpunainen vaja oli minusta kauniimpi punaisena. Uuden aidankin rakensivat kesällä..

Kunhan pääsen taudista eroon, pitää korjata kissatarhan kattoverkko. Tai laitan siis uutta verkkoa päälle. Sitä on vielä reilusti rullalla. Olisi muuten kestänyt ihan hyvin, mutta kun ulkokissat käyttävät kattoa riippumattonaan, niin siinä on ohuelle verkolle ollut liikarasitusta..


Sitten pitäisi muistaa hommata rulla jeesusteippiä, että saisin teipattua tuon kissamajan hiukan paremmin. Pikakorjasin vaan kirkkaalla teipillä, mikä ei ole oikein sateenkestävää.Hankala saada Little Mamin pennuista hyviä kuvia, kun on otettava ne ikkunan läpi, ja melkein aina tulee heijastuksia mukaan - esim. tumman pennun yllä näkyy tekstiä, joka on ikkunaheijastus.. Askartelukassin teksti..


Perhepotretti (tosin toinen punainen pentu, ja isoveli GinGin puuttuvat).. Ovella siis Little Mami, ja pentujen isä, Hansom.


Tuo vihreä kissapyyhe on normaalisti ollut toisessa kissankuljetuslaatikossa, mutta otin sen pois Little Mamin klinikkareissun yhteydessä, ja laitoin toviksi tuohon ovelle - nyt Cuddles onkin ominut sen nokostelualustaksi, joten kai se on jätettävä tuohon..


Onneksi Little Mami ei kanna kaunaa leikkausreissusta ♥ Nojailee oveen ihan entiseen malliin, eikä mene pois jos avaan hiukan ovea ja juttelen.. Päästäisin hänet sisäänkin, muttei tule. Nyt ainakin tietää millaista talossa on, kun tuli tutkineeksi kaikki huoneet niiden parin päivän aikana kun oli sisällä.

Tuossa nyt näkyy aiempaa paremmin se korvamerkintä.


Onneksi yskä ei ainakaan toistaiseksi ole haitannut nukkumista - ja hengityskin on sujunut ihan hyvin, eli menen oikeastaan tukkoon vasta siinä vaiheessa, kun nousen ylös.

Maanantaina tein viikottaisen ostosreissuni, ja onnistuin käyttämään kupongin ihan omilla ostoksillani, kun olin suunnitellut tarkkaan ostoslistan jo ennakkoon. Hamstrasin esim. normaalia enemmän kissanruokaa, muutama pussi kissanhiekkaa, yms. Siis sellaista mille on oikeasti tarvetta, mutta ei happane. 100 euron ylittävistä ostoksista sai siis 14 euroa takaisin.

Olen kyllä ajatellut, että pitäisi laittaa asiasta palautetta lähikaupalle. Kun nuo alennuskupongit on omilla ostoksilla ansaittu, voisivat edes jakaa ne niin, että 50 euron ostoksista saisi 7 euroa takaisin.


Yllä portilta otettu kuva vinosti vastapäätä olevasta, melko uudesta talosta. Olin viemässä kierrätysroskista portille. Kuten kuvasta näkyy, täällä ei ole katuvaloja =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.