sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Halloumia


Kuten tuolla aiemman blogini puolella mainitsin, menetin vastikään halloumi-neitsyyteni, kun M tarjosi lounaaksi paistettua halloumia salaatin kera.

Kun viimeksi kävin ruokaostoksilla, ostin pari pakettia Supervalun halloumia, ja eilen paistoin ekan paketillisen, jonka söin lehtisalaatin, sipulin (scallion taas) ja tomaatin kera.

Supervalun halloumi oli huomattavasti suolaisempaa kuin Tescon halloumi! Koska minulla ei ole lähi-Tescoa, ja Supervalussa oli vain tuo yksi vaihtoehto, aion kokeilla seuraavan paketin kohdalla juuston liottamista ennen paistamista. Siten kuulemma pääsee eroon liiasta suolaisuudesta.

Tomaatti toimi maun puolesta suolantappajana. Ilman tomaattia, ateria olisi maistunut aivan liian suolaiselta.

Tuossa paketillisessa oli kyllä liikaa yhdelle ihmiselle, mutta jos olisin pakannut puoli pakettia takaisin jääkaappiin, se olisi hyvin todennäköisesti päätynyt roskiin. Paistettuna se taas tuskin maistuisi esim. seuraavana päivänä.. Ei tuota kyllä kertavedolla jaksanut, vaan popsin ensin n. 2/3, ja jatkoin sitten myöhemmin, kunnes lautanen tyhjeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.