keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Hiukan vuodatusta, kun se on otsikossakin..

Kuva: Grumpy Cat
Nyt hiukkasen (|)ttaa..

Minulla on pitkäaikainen nettiystävä, jonka kanssa skypetän suunnilleen viikottain. Yleensä sovimme jo päivää tai paria aiemmin, milloin olisi molemmille sopiva ajankohta, joskin toisinaan saatetaan skypettää spontaanimmin.

Emme olleet sopineet seuraavaa ajankohtaa, mutta tuossa alkuillasta, hän viskasi viestin, ja kysyi josko ehtisin skypettää illemmalla. Vastasin seuraavani kahta telkkariohjelmaa, mutta ehtisin jutella tovin niiden välissä.

Ekan ohjelman loputtua, pesukone lopetti oman ohjelmansa, hiukan aiemmin kuin olin odottanut - olin jo laittanut itselleni puhelinmuistutuksen, että lopettaisin skypetyksen puoli tuntia ennen seuraavaa telkkariohjelmaa, niin että ehtisin ripustaa pyykit telineelle ennen seuraavan ohjelman alkua.

Päätin kuitenkin ripustaa ne pyykit saman tien, minkä jälkeen ehtisin jutella ystäväni kanssa hiukan kauemmin - naputtelin hänelle pikaisen viestin, ja aloin sitten ripustaa vaatteita telineelle.

Hetken kuluttua, kuulin viestin, toisenkin, kolmannenkin.. En mennyt tarkistamaan, kun yritin saada ne kuteet ripustettua mahdollisimman pikaisesti.

Kun homma oli hoidettu, olisi ollut vielä 40 minuuttia aikaa jutella, mutta sitten luin ne viestit, ja (|)tti sen verran, ettei huvittanut enää jutella. Jos olisi tiennyt, että menee niin kauan, olisi ehtinyt käydä kaupassa, jne. No prkl, olisi voinut mainita aiemmin, jos suunnitteli kauppaan menoa. Olin itse aiemmin suunnitellut iltani, ja niiden ohjelmien välillä oli tarkoitus hoitaa pyykkien ripustus ja tehdä jotain ruokaa, jota voisin sitten popsia, kun katsoisin sitä seuraavaa ohjelmaa. Sitten lupasinkin jutella ystäväni kanssa, ja ajattelin että syön sitten myöhemmin, mutta häneltä tuli vaan nillitystä.

Ilmoitin, että (|)ttaa, ja jutellaan huomenna, jos hänelle sopii.

Hän oli sittemmin vastannut, että unohda koko juttu, kun en ollut vaivautunut ennakkoilmoittamaan pyykkien ripustuksesta, jne. Siis en edes muistanut koko pesukonetta sillä hetkellä kun hän alunperin kysyi josko voisin jutella illemmalla! Sitten muistin, kun kone napsahti ohjelmansa päätteeksi, enkä halunnut jättää kosteita vaatteita koneeseen pariksi tunniksi, kun skypettäisin ja katsoisin sen toisen telkkariohjelman.

Olen allerginen turhalle draamalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.