torstai 17. elokuuta 2017

Cara 4v., huonekalut pihalle, yms.


Aloitan synttärikuvalla - Onnea 4-vuotiaalle Caralle, jolla on tänään synttärit

Juhlistimme asiaa kinkkusiivuilla, aamiaisen yhteydessä..

Kinkku maistuu molemmille.. Tuossa jokunen ilta sitten, molemmat nukkuivat sikeästi, ja ajattelin tehdä itselleni kinkkuvoikon.. Avasin keittiössä äänettömästi kinkkupakettia, mutta en ollut ehtinyt edes vetäistä paketin läppää sivuun, kun Cara oli jo jaloissani, ja Cuddles kopsahti ikkunalaudalta nukkekodin katolle, matkalla nukkekodin edustalle, kinkkutarjoilua odottelemaan!

Ei onnistu salakinkkuvoikko tässä taloudessa, vaikka olisi miten ninja..


Hiukan Snapchat-kuvia taas.. Tuosta toisesta kuvasta, nettituttu kommentoi, että se näyttää sieniä vetävältä uskonlahkon johtajalta 😂😂😂 Ajattelin nimeksi Rapsutin.. #rapsraps 👾
Tiistaiaamun jono.. Vielä nimetön uusi kissa, ja Little Mami, aamupalaa odotellen..


Mulla on taas avocado-voikko-kausi menossa.. Tosin, chili-jauhe on loppu, enkä ikinä muista ostaa sitä, mutta makeaa chili-kastiketta on vielä tilkka, joten se toimii myös..

Toisessa kuvassa "sinkkukanaa", eli ostin Supervalu'sta sellaisen sinkkuannoksen, missä oli valkosipuli-yrtti-täytetty kananrinta, pakattu metallivadille, jonka voi tyrkätä sellaisenaan uuniin.. Ei hotsittanut tehdä oheen perunoita, joten laitoin leipäviipaleen imemään kanamehut lautaselta, pilkoin punaisen minipaprikan, ja päälle perunasalaatin jämät. Nom.


Kukkasia..

Cuddles osaa poseerata..


Mentiin Caran kanssa tiistaikävelylle..
Patio-ovi peilinä.. "Ulkoilutan tässä kissaani".. 😂😂😂


Rottweiler-R tarkkaili taas aidan raosta..Välillä lojuttiin patiolla.. Hiukan leikittiin omalla talutushihnallakin..


Eilen oli Bray-päivä.. Kannettiin sohvakalusto, yksi risa sänky, yms. huonekaluja ja romuja skip bag'iin (kys. homman alkuvaiheissa kuultiin Oscarin kuolemasta..)

Syötiin kotiruokaa, ja D meni nokosille.. Minä pesin olohuoneen pattereita, ja löysin nimeni sohvan takana olleen patterin säätimestä (tai miksi moista kutsutaan..) 😃


Oscar oli ajatuksissa koko ajan.. 😢

Skip bag tuli ihan täyteen, ja enemmänkin romua olisi ollut, mutta tuossa nyt ne isoimmat.. Nyt stressataan, saako noutoauto sen nostettua tuosta.. Seurattiin kyllä pussissa annettuja ohjeita, mutta kun D rimpaisi ja tilasi noudon, sieltä kyseltiin yksityiskohtia sijainnista, ja sitten tuli potentiaalisia ongelmia, eli pahimmassa tapauksessa voi olla ettei noutoauto ota tuota, vaan joudutaan tyhjentämään se, siirtämään pussi, ja täyttämään uudelleen - ja kun he lupaavat noudon viiden arkipäivän kuluessa, niin se romupussi voi olla edelleen pihalla, kun D & N tulevat.. Ei siihen nyt maailma kaatuisi, mutta harmittaisi kuitenkin!


Aloitettiin viimein se eteisen alustapetointi, ja saatiin ne kaksi hankalinta palaa paikoilleen, mutta siitä ei voinut nyt jatkaa, kun tikkaat on laitettava tuota tapetoitua kohtaa vasten, joten on ensin annettava tuon liisterin kuivua..

Eteinen piti maalata raikkaan vaalean taivaansiniseksi, mutta tässä on nyt sen verran lyhyesti aikaa jäljellä, että D päätti maalata sen valkoiseksi, niin ei mene reunojen kanssa niin paljon aikaa - maalaa sitten paremmalla ajalla toisen värin siihen päälle, jos siltä tuntuu. Vaan ensin on tapetoitava ne seinät.


Auringonlaskun jämät..

Olohuoneessa on nyt istuimina vain ruokapöydän tuolit, eli D istui sellaisella, ja minä istuin lattialla - imuroituani sitä ensin..

Oltiin väsyneitä, eikä em. istuminen ollut kovin mukavaa, joten lähdin jo iltayhdeksän jälkeen kotiin..


Sovittiin, että otetaan perjantaina aikainen aloitus, niin päivänvalo auttaa tapetoinnissa - keinovalo oli nimittäin todella surkeaa siihen hommaan..

Auringonlasku heijastui Esmeraldan ikkunoihin, kun tein lähtöä 😃


Cara popsi kuivaruokaa, synttäriaamiaista odotellessaan..


Cuddles nautti aamuauringosta - puhelinkamera ei oikein kykene tuohon valoon..

Itse nousin jo aamukahdeksalta! Tarkoitus oli nukkua pidempään, mutta ei vaan nukuttanut, joten pitää jossain vaiheessa ottaa nokoset, tai mennä hyvin aikaisin nukkumaan, kun huomenna on taas fyysisesti rasittava päivä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.