lauantai 5. elokuuta 2017

Vaate- ja lamppuostoksilla, ja lisää maalailua..


Perjantaiaamuna onnistuin nappaamaan Cuddlesin syliin siitä "ruokintapaikaltaan", nukkekodin edustalta. Siirsin hänet normaalille ruokintapaikalle (olohuoneen lattialla), ja hän alkoikin syödä siinä, mutta heti kun Cara hiukan liikahti, Cuddles riensi takaisin katon rajaan, omalle ikkunalaudalleen..

Päätin erottaa heidät perjantaiksi, josko Cara sattuu salavainoamaan Cuddlesia, kun olen poissa kotoa.. Sidoin ovet narulla kiinni, niin että jäi kuitenkin pieni rako, jos haluaisivat huudella toisilleen, kun en ole paikalla.


Menin Bray'hin, ja päätettiin mennä hiukan lamppuostoksille. Kun piti saada ruokaakin, niin Carrickmines oli luonnollinen valinta.. Aloitettiin KFC:lta..


Hiukan ripotteli, mutta onneksi ei sen enempää satanut, kun oltiin ihan t-paitasillaan liikkeellä..

Poikettiin ensin johonkin (enimmäkseen) murheiluvaatepuljuun (josta tosin sai sekalaista muutakin kamaa), missä oli alennusmyynnit. D osti itselleen t-paitoja, fleece-takin, ja vaellusmonot..

Sitten käytiin Harvey Normanilla, mistä ei löytynyt sopivia lamppuja, mutta kokeiltiin tosi mukavaa sohvaa, joka olisi ollut alennusmyynnissäkin, mutta ei nyt ole vielä tilaa sille, kun on remppa kesken, jne..

Kierreltiin sitten muissakin sisustuspuljuissa, mutta vasta Woodiesilta löytyi oikeanlaisia lamppuja. Tällä kertaa olohuoneeseen (kaksi kattolamppua, samaa tyyliä, mutta eri mallia keskenään) ja keittiöön (tosi simppeli ja halpa). Niihin piti ostaa erikseen lamput (vituttaa suomen kieli - siis lamput lamppuihin.. joo, valaisin on tuttu sana, mutta inhoan sitä - se on LAMPPU, prkl..), ja se olikin vaikeaa, kun oikeanlaisia ei meinannut löytyä ollenkaan.. Kaksi isoa seinää lamppuvaihtoehtoja, mutta harvat sopivat kaupan myymiin lamppuihin.. Kuka nyt sitten on valikoimista vastuussa, on selvästi saanut duuninsa vain sen takia, että on jollekin sukua.. Idiootti.

Oli tarkoitus hakea vielä IKEAn noutopisteestä lihapullia, mutta unohdettiin..


Maalasin yläeteisen ikkunapokat ja -laudan, sekä kaksi ovea glossy-valkoisella, mutta en voinut maalata enempää, kun tuli sen verran pimeää, ettei enää nähnyt missä kohtaa oli tuoretta maalia ja missä ei ollut.. Menen sunnuntaina jatkamaan.


Oltiin katsottu Bray'ssa ensin etä-D:n Twitch streamia, ja sitten DraQun streamia, missä oli hauskaa chat-trollata 😃

Lähdin puoliltaöin kotiin, ja joskus yhden jälkeen oli sitten kissat ruokittu ja laptop taas hereillä - huomasin DraQun jatkavan edelleen streamia, ja siellä oli sen verran eeppinen meno päällä, että piti katsoa aamuun asti! 😂

Todella huvittaisi duunata itse joku TS3 stream, mutta mulla on Drumree'ssa niin tuuba nettiyhteys, ettei se riitä Twitch-streamiin 😞

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.