keskiviikko 2. elokuuta 2017

Puhtaat valkoiset katot, yms.


Alkuun vielä pari variskuvaa sunnuntailta..


Valokuvaajatuttu (Bray'sta, jolla on se galleria Roundwoodissa) meni rapakon takana naimisiin, joten kävin räpsimässä tuoreelle parille onnitteluruusukuvia Bray'n etupuutarhasta - tämä siis maanantaina..


D maalasi eteisen katot (siis ylä- ja alakerrasta)..


Sitten oli pizza-tauko..


Ja sitten D maalasi keittiön katon..

Ihan uskomatonta, miten paljon enemmän valon ja tilan tuntua, pelkällä kattojen maalauksella! En malta odottaa miltä talo näyttää sitten, kun seinät, ovet, ja listat on maalattu..

Tehtiin hommia vuorotellen, kun muuten olisi tullut ahdasta.. D:n maalattua katot, minä poistin tapetit keittiön isolta seinältä. Ts. se viimeisin tapettikerros oli jo poistettu, ja D mietti aluksi, että seinä olisi sellaisenaan tarpeeksi tasainen uutta alustapettia ja maalausta varten, mutta kun nyt kerran puuhataan, niin ajateltiin sitten tehdä kunnolla, eli poistin ne alemmatkin tapettikerrokset. Ei kuvia.


Paikallislehti oli omistanut kokonaisen sivun taannoiselle lentonäytösviikonlopulle.. Pari hassua kuvaa näytöksestä (ja toisesta suurin osa oli parin katsojan selkäpuolta), ja puoli sivua kuvia jostain satunnaisista ihmisistä - suurin osa kuvista parikymppisiä naisia, yhdessä kuvassa lapsia.. Tuli mieleen, että toimittajalta oli kai mennyt kaikki lentokonekuvat päin persettä, mutta naiskauneus oli kiinnostanut.. Todella surkea esitys, kun juttu kuitenkin oli nimenomaan siitä lentonäytöksestä! Olisi nyt edes laittanut yhden kuvan, jossa näkyisi tuhansittain katsojia Seafrontilla, jos oli ihan pakko täyttää koko sivu vain ihmiskuvilla.. Ketä kiinnostaa katsoa jotain tuntemattomien naikkosten Instagram-tyylisiä kuvia paikallislehdessä?


Katsottiin pari elokuvaa, The Founder (joka kertoo McDonald'sin historian ilmeisesti hyvin todenmukaisesti), ja Deadpool (erilainen supersankari)..

Tuo ensin mainittu oli todella kiinnostava, ja näyttelijät olivat loistavia! Ray Kroc (Michael Keaton) oli moraaliton kusipää, joka vei hamppariravintolaveljeksiltä business-idean ja nimen.. Ja toisaalta.. Miten erilainen pikaruokamaailma olisi nykyisin, jos hän ei olisi tehnyt niin..

Supersankarielokuva puolestaan oli aivan mielettömän hauska! En tiennyt mitä odottaa, mutta se oli ihan tauotonta hilpeyttä ja actionia.. 😂


Jossain vaiheessa huomasin ulkona upean sateenkaaren, ja piti laittaa elokuva paussille, että pääsin räpsimään kuvia.. Olisi pitänyt ottaa kunnon kamera, kun puhelinkamera ei toista niitä värejä oikein ollenkaan.. Se oli siis TODELLA räikeä tuplasateenkaari, mutta kuvista tuskin edes erottaa sitä ulompaa kaarta..


Ei illemmalla syöty Bray'ssa kuin pienet voikot, joten popsin sitten vielä kotona minipatonkia, ja meinasin lukea vihdoin tuon kirjan loppuun, mutta väsymys iski taas, ja kirja on edelleen kesken..


Snapchat-pingviinejä.. Toisessa kuvassa tiistailounas, eli kanavoikkoja.. (Sitä sunnuntaina ostettua valmiskanaa..)


Haudutin tuoreesta mintusta ihanaa minttuteetä..


Keittiöviidakko..Caran kanssa patiokävelyllä..


R (rottweiler) kyttäsi touhujamme portin raosta..


Cara lähti kiinnostuneena kohti rottweileria, ja odotin koiran alkavan haukkua, jonka jälkeen Cara säikähtäisi, ja kantaisin hänet sisälle..

Mutta ei..

Pieni kolmijalkainen ihmeeni mietti, että hänelle ei rottweilerit vittuile, ja hyökkäsi sähisten kohti koiraparkaa, joka hyppäsi säikähdyksestä! 😂

Kannoin (salaa ylpeänä) karvapallon sisälle - jos ei olisi ollut valjaissa, olisi vissiin aikonut tuhota koiran..


Cuddles halusi välipalaa 😃
Huomenna taas Bray'hin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.