tiistai 29. elokuuta 2017

N. vuoden mittainen viikko


Menin torstaiaamuna Bray'hin siivoamaan vielä akuutteja rempan jälkiä, yms. D oli jo lähtenyt kentälle.. Pesin keittiön lattian, ajoin takapuutarhan ylikasvaneen nurmikon, ja siivosin muutenkin takapuutarhaa hiukan normaalimmaksi, kun oltiin viskottu sinne pahvia sun muuta, mikä ei enää mahtunut roskiin, poistolavapussiin (joka oli onneksi kys. aamuna vihdoin haettu!!!), tai kierrätyslaatikkoon..

Sitten ehdin hiukan hillua Pushyn kanssa


Illalla mentiin isommalla porukalla The Three Qs -ravintolaan, Greystonesissa. Tuolla tapasin ekaa kertaa ihmisen, jonka tapaamista olin odottanut 20 vuotta, sekä bonus-ihmisen 😃


Hirmu hyvää kalaa (sea bass), parsaa ja muussia.. Oltiin jaettu muutama alkupala, mutta vain J jaksoi vetää jälkiruuankin..

Meni venytettyyn sulkemisaikaan asti, ja sitten ajettiin Bray'hin, ja minä jatkoin vielä kotiin, kun piti huoltaa kissat..


Seuraavana aamuna oli hiukan sateista, kun lähdin taas Bray'hin..

Kaksi tärkeää ihmistä tulivat sinne, ja katsoivat vanhoja valokuvia, yms..


Myöhemmin mentiin lounaalle siihen lähimpänä olevaan ruokapaikkaan, Dockyard No 8. (Henkilösuojasin kuvasta muut kuin itseni.. Kuva otettu kattolamppuheijastuksen kautta.. Heijastuksessa näkyy toinen samanlainen kattolamppu..)

Satuttiin hirmu hyvään aikaan, kun aamiaistarjoilu oli juuri ohi, eikä lounas ollut vielä alkanut, joten ehdittiin saada sopivat murkinat, mutta saatiin koko paikka vain meille, mikä oli huomattavasti miellyttävämpää kuin ne muut ravintolakokemukset, missä oli paljon ihmisiä ahtaissa tiloissa, ja ongelmia kuulla keskustelua, jne..


D'n possuvoikko oli sen verran muhkea, että onnittelin taas itseäni kalavalinnasta.. Omassa voikossani (Harbour Sambo) oli lohta ja rapua - N valitsi samanlaisen voikon, ja se oli todella hyvää!

Sitten käytiin Seafrontilla kävelyllä, ja palattiin Meath Roadin kautta takaisin..


Illemmalla taas isommalla porukalla Greystonesiin, tällä kertaa The Hungry Monk -ravintolaan.

D:lla oli päivän kala (en muista mitä kalaa se oli), ja mulla Crispy Dublin Bay Prawn Scampi, mikä oli tosi hyvää, ja sen verran kevyt ateria, että jaksoin jopa ottaa jälkiruuan..


Jälkiruuaksi otin Spring Berry "Eton Mess", joka oli aivan uskomattoman ihanaa.. Ei kovin makeaa!


Meitä oli 7, ravintola oli aivan täynnä, ja kaikilla oli nihkeä olo jo ennen ateriaa, eli sitten loppuillasta alkoi olla jo tosi tukalaa.. Tuntui ettei pystynyt oikein hengittämään..


Palasin taas myöhään yöllä kotiin, huoltamaan kissoja, ja Cara herätteli pitkin yötä, kun hänellä oli tylsää, ja oli pahanteossa..


Lauantaiaamuna bensiksen kautta Bray'hin..


Sitten lähdettiin Greystonesiin..


Oli tarkoitus mennä vuorille, ja mentiinkin, mutta eri porukoissa. D:t menivät kahdestaan, ja minä menin naisporukalla.. F ajoi (melko hitaasti..), ja minä navigoin, kun hän ei ollut ikinä käynyt vuorilla (!!!!!)..


Aloitettiin Lough Tay'lta..


Sitten ajettiin Sally Gap'in kautta ja Laragh'n läpi..


Glendalough.. Käytiin vaan kääntymässä, kun D laittoi tekstarin, että olivat jo palaamassa omalta reissultaan, eikä heillä ollut avaimia mukanaan, joten lähdettiin sitten takaisin Greystonesiin..


Mä en nyt sitten tällä visiitillä enää tuon jälkeen nähnytkään tärkeitä ihmisiä, mutta toivottavasti ainakin toisen heistä taas parin kuukauden kuluttua, tai viimeistään jouluna..

Lauantain pizza-ilta..


Cuddles yllätti, vaihtamalla toviksi päivystyspaikkansa keittiön työtasolle.. On tosin sittemmin palannut taas ikkunalaudalleen.. Sain myös poimia hänet syliin ja halia, ilman rimpuilua..


Ehdin ottaa hiukan kukkakuviakin - tai olen mä ottanut kuluneina viikkoinakin, mutta unohtanut sitten blogittaa melkein kaikki..


Vain yksi papu on sinnitellyt melkein aidan ylälaitaan asti - silloin hyvänä papuvuonna, koko aita oli papujen peitossa, ja notkuivat ylimittaisina sinne tänne.. Sain lokakuuhun asti satoa..

Muutamia herneitä on sentään tulossa!


Maanantaina kävin taas Bray'ssa. Olin sunnuntaina ollut ruokaostoksilla, ja ostanut sellaisen marmeladivoidellun kinkkutuokaleen, jota oli vielä jäljellä, joten revittiin siitä aamupalaksi nyhtöpossuvoikot. Nom.. Tosin mulla on aina hampaiden välit täynnä, kun syön sianlihaa..


Pushy-raukka etsii vielä uutta vakionokostelupaikkaa, ja oli etsiessä saanut uudet sohvat karvaisiksi.. Imuroin ne pikaisesti, ja kehotin D:ta ostamaan Pushylle muutaman viltin..

Lähdin jo melko aikaisin kotiin, mikä oli iso virhe, kun ruuhka-aika oli pahimmillaan.. En odottanut sen olevan niin paha pohjoisen suuntaan, mutta se oli jopa pahempi kuin toiseen suuntaan! Leopardstowniin asti meni ihan OK, mutta sitten liikenne pysähtyi kokonaan, moneen otteeseen, ja koko loppumatka M50:lla oli hidasta nytkähtelyä.. Todella hermoja riipivää! Vielä M3:llakin oli aika ruuhkaista..Tein tänään retropikaruokaa, eli uunivoikkoja - laitoin muutamaan oikein ananasta, 70-lukulaisittain!

Naapurin rottweiler veti kilarit, jokunen tunti sitten.. Olin just ottamassa vaatteita koneesta, kun kuulin murinaa ja haukkumista, ja A huusi koiraa lopettamaan.. En tiedä mikä raivari sillä oli menossa, mutta kuulosti siltä, että oli mahd. dobermanni-kaverini kimpussa.. Taisivat painia etuoveani vasten, ja A kehotti kaikkia pysymään sisällä. Pitänee tiedustella illemmalla, mikä koiralla oli, kun olen taas huomenna menossa Bray'hin, enkä mieluusti haluaisi joutua lähtiessä rottweilerin raatelemaksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.