torstai 17. elokuuta 2017

Oscar-kissa kuoli tiistaina =(Kuva vuodelta 2013

Oscar kuului virallisesti Bray-naapurille, mutta vietti suurimman osan elämäänsä takapuutarhassamme.. Naapuri adoptoi Oscarin vuonna 2008, ja hän oli silloin jo täysikasvuinen kissa, eli ei ole varmuutta hänen iästään..

Olin eilen kantamassa D:n kanssa vanhaa sohvakalustoa pihalle, kun naapuri sattui siihen, ja kertoi Oscarin kuolleen tiistaina 😭 Toinen naapuri oli löytänyt Oscarin kuolleena.. (D oli nähnyt Oscarin aiemmin tiistaina, eli oli sitten kuollut joskus iltapäivällä tai illalla..)

Laitoin tuohon ylös linkkaamani Facebook-postauksen kommenttipuolelle paljon vanhoja kuvia Oscarista..

Itse näin Oscarin viimeisen kerran maanantaina, mutta ihmettelin kotiin lähtiessäni, miksei tullut saattamaan minua autolle, kuten yleensä aina teki - ja oli ekana vastassa, kun saavuin Bray'hin.. Taisi olla jo huonossa kunnossa silloin..

Muistelin sitä jokusen viikon takaista juttua, kun remppaväsymys iski, ja menin nokosille - Oscar oli taas kerran onnistunut huomaamatta hiipimään sisälle taloon, ja oli tullut nukkumaan viereeni..

Kyllä on iso ikävä, mutta Oscarilla on nyt hyvä olla.. RIP

En jaksa nyt blogittaa enempiä, mutta menen nukkumaan, ja blogitan sitten muuta - mm. Caralla on tänään 4v-synttärit (päivämäärä on arvottu)..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.