tiistai 8. elokuuta 2017

Viikkorytmi sekaisin


Simpsons-pelissä on parhaillaan ihana aloituskuva


Lauantaina tein lounaaksi chipsit sinappimajoneesilla (viimeksi mainittua on edelleen jäljellä), ja kannullisen minttuteetä. Nom..

Mentiin Caran kanssa taas patiokävelylle..


Uusi kisu katseli kissakopin katolta.. Little Mami oli aluksi kanssamme patiolla..


Aluksi menee aina aikaa, kun mietitään mihin suuntaan mentäisiin..


Uusi kissa kiinnosti..


Autoin hiukan, ja mentiin haistelemaan kukkasia..
 Ja sitten takaisin sisälle.. Cuddles katseli nukkekodin katolta..


Pizza-ilta, ja Snapchat-kuvia..Menin poikkeuksellisesti sunnuntaina Bray'hin, ja maalasin loput yläkerran ovista, sekä lattialistat..


Meni hiukan aikaa hukkaan, kun yksi D:n kaveri tuli käymään, ja vei sitten D:n toviksi moikkaamaan yhtä heidän lapsuudentuttuaan, joka oli käymässä rapakon takaa.

Mutta saatiin hiukan suunniteltua hommia tulevia remppapäiviä varten..


Syötiin pihvit sipulin ja muussin kera, mmmmm..


Tulin hitusen normaalia aiemmin kotiin, kun Game of Thrones alkoi kahdelta, ja sen jälkeen Twin Peaks - olisi mennyt aamuun asti, jos olisin jäänyt Bray'hin katsomaan ne.

Maanantaina heräsin, kun Cara kiipeili päälläni..


Uusi kisu tulee toimeen Little Mamin kanssa 😃


Cuddles rentoutui omalla ikkunalaudallaan, Cara omassa pahvilaatikossaan..


Maanantai-chips..


Linnut langalla, ilta-auringossa 😃


Oli tarkoitus nousta tiistaina aikaisin, mutta puhelimen laturi petti yöllä, akku meni tyhjäksi, eikä herätys toiminut.. Heräsin sitten normaaliin aikaan, kun Cara herätti aamiaiselle..

Kuvassa taas Little Mami ja uusi kisu aamupalalla..


Cuddlesille hyllyyntarjoilu..


Cara ei suostunut aamiaiskuvaan, vaan katseli ulkokissoja..


Cuddles sai vettä Taika-kulhosta.. Cara nakerteli sormeani


Cuddles on nyt vaihteeksi lojunut hiukan myös tuossa nukkekotihyllyllä.. Sain myös rapsutella tovin sylissäni, kun nappasin tuosta ja tultiin sohvalle.. Ensin meinasi rimpuilla pois ja takaisin ikkunalle, mutta sitten totesi ettei se nyt niin kamalaa ollutkaan - pitelin niin, että olisi voinut halutessaan pompata pois milloin tahansa, mutta oleskeli siinä kuitenkin jonkin aikaa rapsuteltavana


Saatan mennä tällä viikolla ke, to, ja pe remppaamaan, joten kävin tänään ruokakaupassa.. Siellä oli ihanan mehukkaita appelsiineja ja ananaksia tarjouksessa


Mentiin taas Caran kanssa ulkoilemaan - Little Mami oli patiolla..


Nyt on jo neljää sorttia kukkasia noissa istuttamissani villikukkapenkeissä.. (Heh.. istutetut villikukat..)Tuossa toisessa kuvassa näkyy se uusi kissa - menee aina tuonne niittyyn piiloon, kun hillun ulkona..


Little Mami sen sijaan pyöri soralla nautiskellen


Ihania värejä..


Pitäisi ottaa toisella kameralla kukkakuvia - puhelimella ei saa noita värejä oikein..Etsi kuvasta kaksi kissaa.. 😃


Samat kaksi kissaa myös tässä kuvassa.. (Klikkaa kuvat isommiksi)
Cara löysi herkkuruohoa, ja popsi suoraan penkistä.. Nappasin vielä kys. ruohoa toisaalta, ja Cara popsi innolla kaiken!


KukkaistyttöHiukan istuskeltiin, ja sitten sisälle..

Ai joo - jos nyt laittaisin päiväkirjamaisesti joitakin katsottuja elokuvia tähän loppuun..

Lauantai-iltana katsoin Syfy:lta Jennifer's Body -elokuvan, joka oli itse asiassa aika hyvä, ollakseen kys. kanavalla! 😂 Syfy:llahan on yleensä aivan järkyttävän huonoja elokuvia, jotka usein ovat niin surkeita, että ovat jo sen takia viihdyttäviä.. Ei tuokaan teinikannibaalielokuva ollut mikään laatuteos, mutta ihan kelpo silti..

Sunnuntaina katsottiin rempan jälkeen Angels & Demons, joka oli ihan samaa kuraa Da Vinci Coden kanssa.. 😂 Mutta sai sentään ihailla Rooman / Vatikaanin upeita rakennuksia, että ei mennyt ihan aika harakoille.

Viimeisin Game of Thrones -jakso alkoi melko tylsästi, joten asensin Discordin ja roikuin samalla Twitchissa.. Mutta sitten tulikin actionia oikein urakalla! 😱 En spoilaa tarkemmin, jos joku seuraa viiveellä..

Twin Peaksistakin oli taas hyvä jakso Tunnen ahdistusta, kun mietin miten vähän on enää uusia jaksoja.. Sama fiilis kuin hyvää kirjaa lukiessa, kun ei halua millään päästää irti siitä maailmasta!

Laitan alle palan aiempaa jaksoa, joka on yksi parhaista suorituksista ikinä, koko maailman TV-historiassa;Siis miten ihanan kiireettömästi ja flirttaillen ranskalainen neito (Bérénice Marlohe) poistuu hotellihuoneesta, kun pyydetään poistumaan ja odottamaan baarissa.. 😂 Ja miten autuaasti Gordon (David Lynch itse..) katsoo poistumisrituaalia - varsinkin se huulipunakohta.. Ja miten Albert (Miguel Ferrer) pitää pokkansa.. Ihan parasta!!!

Kotona katsoin vielä jossain vaiheessa nauhoittamani elokuvan, Storage 24. Se oli ihan viihdyttävä avaruusoliojuttu, mutta elokuvan loppu oli hilpeä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.