torstai 10. elokuuta 2017

Väriä elämään


Alkuun yöräpsy kotikeittiön viidakosta..


Keskiviikkona oli tarkoitus mennä hiukan aikaisemmin Bray'hin, ja olinkin ihan aikataulussa, mutta piti mennä postin kautta, ja posti oli kiinni, kun pubiin tuotiin just Guinnessia.. (Kotikylän "keskusta" on yksi rakennus, jonka toisessa päässä on pub, ja toisessa posti - sama heppu hoitaa molemmat..) Siinä odotellessa meni sitten reilut puoli tuntia, eli olin vain n. 15 minuuttia normaalia aiemmin Bray'ssa!

D oli maalannut olohuonetta, ja siellä on nyt VALKOISTA - vain takkaseinä oli edelleen sininen, kun siihen oli tulossa toinen väri, ja dado railit (en tiedä suomeksi, mutta sellainen lista keskellä seinää, jonka ylä- ja alapuolella on eri värit..) ja niiden alla oleva osa seinää odottavat myös edelleen maalausta, mutta saattavat joutua odottamaan hiukan muuta remppaa kauemmin, kun tässä on nyt enää kaksi viikkoa aikaa saada talo vierailukelpoiseksi..

Tuossa ekassa kuvassa olohuoneen takapuutarhan puoleinen pääty - pesin ikkunapokat, ja raaputin lohkeilevat maalit pois, eli ovat nyt maalausvalmiit..

Toisessa kuvassa huoneen toinen pääty, ja kuvan vasemmassa laidassa näkyy vanha sininen takkaseinä, joskin päivänvalo sai sen näyttämään melkein valkoiselta..

Mentiin sitten ostamaan verhotankoa ja verhoja, mutta unohdettiin mitata ikkuna (doh..). Ostettiin kuitenkin maali takkaseinää varten, ja kolme sisustustaulua - D oli myös tilannut nettikaupasta muutamia julisteita, jotka eivät tosin ole vielä saapuneet. Sopivat verhotkin löytyivät ehkä, mutta pitää hommata ne mitat..


D ei malttanut odottaa, että näkisi sen värin seinällä, joten maalasi sitten sen takkaseinän saman tien 😃 Minä pesin jäljellä olevia ovia ja niiden raameja..

Remppaamista on hankaloittanut ja hidastanut talossa oleva roinamäärä, mutta toivottavasti nyt perjantaina saadaan sitä hiukan kevennettyä..


Väri ei nyt noissa kuvissa näy ihan luonnollisena, mutta se tuo tosi kauniisti esille takan puuosien ruskeaa sävyä.. Keskelle kys. seinää tulee Hulk-canvas, joka EI ole tuo alla oleva kuva, mutta siinä on hiukan vastaava värimaailma.. 😃

Syötiin lihapataa ja muussia - nom..


Katsottiin vielä Metropolis-elokuva, vuodelta 1927.. Ihan uskomaton teos, siihen aikaan!


Kotona popsin corn flakeseja, kun olin ruokkinut kissat..

Oltiin molemmat niin väsyneitä, että pidetään torstai taukoa, ja menenkin vasta perjantaiksi Bray'hin, mutta ehkä hiukan aikaisemmin. Suunnitelmissa olisi raivata roinaa skip bagiin (eli sellainen kassimallinen poistolava, jonka voi täyttää omaan tahtiinsa, ja rimpaista sille sitten nouto, kun on valmista). Toivottavasti ehditään myös tapetoida eteinen ja mahd. osa keittiötä - siis alustapetit maalausta varten..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.