keskiviikko 23. elokuuta 2017

Täpinöissä..


Maanantai-illan ruokajono.. Cuddles nukkekodin edustalla, Cara ovilaatikolla, ja GinGin patiolla..


Ekassa kuvassa maanantai-illan murkinat, eli keitin perunoita ja viskasin päälle purkillisen chilli con carne -kastiketta. Nom.. (Lopuista perunoista tein keskiviikkoaamuna perunasalaatin, johon tuli perunoiden lisäksi majoneesia, ruohosipulia, basilikaa, hiukan minttua, pippurisekoitusta, valkopippuria, ripaus suolaa, valkosipulijauhetta, ja hiukan kuivaa rosmariinia.. Otin sen mukaan lounaaksi Bray'hin..)

Toisessa kuvassa tiistairäpsy Bray'n uusista sohvista ja tyynyistä.. Tiistaina oli niin kaoottista, etten ottanut parempia kuvia..


Ei nyt ehditty maalata olohuoneen seinien alaosia (joihin tulee kai samaa väriä kuin takkaseinässä on nyt), ovia, eikä noita listojakaan.. Keskiviikkona kuitenkin hain ullakolta yhden maton, joka ei nyt ole ihan paras väri tuonne, mutta parempi kuin se sininen kokolattiamatto, eli saa nyt olla toistaiseksi siinä..

Kun ollaan pidetty taukoa, ollaan molemmat istuttu nojatuoleissa, kun Pushy on vallannut koko kolmenistuttavan sohvan..


Osa keittiön seiniä on edelleen maalaamatta, mutta työtason tausta on jo valkoinen (väliaikainen ratkaisu, kun oli kiire tärkeän visiitin takia - tuonne taustaseinään tulee jossain vaiheessa kaakelit tms.), ja D osti uuden mikron, paahtimen (perin sen edellisen, joka on parempi kuin omani, jonka perin T:lta), leipälaatikon, talouspaperitelineen, ja muutamia mukeja, jotka sopivat haluttuun väriskaalaan..

Jääkaappiostokset jäivät viimetippaan, eli ei nyt sitten tullut punaista jääkaappia, vaan ihan kaunis hopeanvärinen halpaversio. Ovet on vielä käännettävä jossain vaiheessa aukeamaan toiseen suuntaan, mutta saa nyt olla oletustilassa toistaiseksi.


D osti kaksi valkoista ja kaksi punaista mukia, kun olivat tarjouksessa. Noissa valkoisissa on IHANA keksintö - hörppäyskohdasta litteä ja ohut reuna, josta on paljon mukavampi juoda kuin tavismukista!


D hommasi myös petivaatteet uuteen sänkyyn, ja tietty pussilakana oli sitten reilusti pienempi kuin uusi peitto, eli tuli muhkuraista jälkeä, mutta saa nyt olla noin.

Otin vielä ullakkoräpsyn, kun hain mattoa ja imuroin samalla ullakkoakin.. Taittelin futonini tuoliasentoon, niin vie vähemmän lattiatilaa.. Mun kaikki kirjat ovat nyt (taas) tuolla, ja paljon astioitakin, yms..


Lähdin jo kahdeksan tienoilla kotiin, että D saa valmistautua rauhassa huomiseen.. Menen sitten aamupäivällä vielä hiukan siivoilemaan, mutta muuten huomisen aikataulu on auki..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.