tiistai 15. elokuuta 2017

Maanantaishoppailua!


Kello lähestyi jo yhtä, kun menin maanantaina Bray'hin - en jaksanut aamulla nousta kovin aikasin, kun olin katsonut ne pakolliset telkkariohjelmat (GoT & Twin Peaks), eli pääsin vasta neljän jälkeen nukkumaan.. Myös aamutoimissa meni tavallista enemmän aikaa, ja piti vielä mennä bensiksen kautta, mistä kiitin myöhemmin itseäni, kun ei sitten tarvinut myöhään kotimatkalla tankata..


Vein mukanani pullon sokeritonta halpa-colaa (LIDL), ja sitruunan - kys. sitruunasta tuli mieleen Homer Simpson, happaman makuelämyksen jälkeen.. 😂

D:lla oli ollut viikonloppuna hiukan sokerit sekaisin, joten ei ollut käynyt ostamassa skip bag'ia, eikä olisi maanantaina jaksanut kantaa sinne tavaraa (enkä toki yksin olisi pystynyt kantamaan isoja huonekaluja sinne).. Myöhemmin alkoi sataa kaatamalla, ja sadetta kesti suurimman osan päivää, eli olisi ollut etupuutarhan nurmikollekin aika huono juttu, jos siinä olisi lojunut täysi poistolavapussi, noutajaa odotellen..


Päätettiin mennä ostamaan se pussi, sekä verhotangot ja verhot olohuoneeseen.. Ihan ekaksi mentiin kuitenkin syömään..


The Beehive on luottopaikka - carvery-lounas on aina hyvää, ihan kuin hyvää kotiruokaa, sekä runsaat ja joustavat annokset.. Esim. jos ei osaa päättää vaikkapa millaista lihaa haluaisi annokseensa, niin saa ottaa molempia, vaikka annokset onkin virallisesti hinnoiteltu vain yhden sortin mukaan.. Lihaa (tai kalaa / kanaa) saa myös runsaasti, toisin kuin monissa muissa paikoissa, missä runsas annoskoko koostuu n. tonnin pinosta muussia ja vihanneksia, ja sitten siinä päällä on pari hassua viipaletta jotain lihaa..

Syötiin molemmat samanlainen annos - paahtopaistia, possua, muussia, roasties, kaalia, ja mulla vielä karpalohilloa.. Todella hyvää! Sen sijaan, ruuan jälkeen juotu latte oli surkein ikinä.. Tosi vetistä, maitovaahdosta ei tietoakaan, kahvi maistui pikakahvilta, ja itse olin maistavinani myös lakritsaa, jota nyt ei todellakaan halua maistaa kahvissa.. Ei juotu niitä loppuun. (Kys. paikan taviskahvi on kyllä ihan hyvää, eli pitää muistaa tulevaisuudessa tilata vaan sellaista..)

Sitten palattiin Bray'hin, ja mentiin ostamaan ihan aluksi ne verhotangot ja verhot.. Samalta ostarilta (ts. en tiedä onko suomeksi eri sanat retail park'ille ja shopping centre'lle - kyseessä siis retail park, missä useammilla kaupoilla on yhteinen parkkis, mutta ovat erillisiä rakennuksia, tai mahd. samassa rakennuksessa, niin että sisäänkäynnit suoraan ulkoa jokaiseen kauppaan, eikä ole siis mitään katettua aulaa tms., joka olisi shopping centre..) saatiin ostettua myös se skip bag.. Käytiin katsomassa jääkaappejakin, mutta ei löytynyt sopivaa. D haluaa punaisen Smeg'in - tai ainakin sopivan punaisen jääkaapin..

Seuraavaksi poikettiin toiseen vempainpuljuun, muttei heilläkään ollut Smeg'ia, saati muitakaan punaisia jääkaappeja..


Sitten mentiin yhteen tarjoushuonekalupuljuun, mistä löytyi ihan mieletön tarjous - sänky, patja, ja erillinen pääty, kaikki yhteensä €289 (ja kohtuullinen toimitusmaksu). Ovat kyllä mustat, vaikka valkoinen olisi sopinut kys. huoneeseen paremmin, mutta voihan nuo vaikka tuunata joskus..


Päätettiin jatkaa vielä Carrickminesiin, vaikka oli juuri pahin ruuhka-aika aluillaan.. Me ajettiin kuitenkin ruuhkaa vastaan, eli motari veti ihan hyvin (toisin kuin vastakkaiseen suuntaan)..

Palattiin Harvey Normanille, missä taannoin kokeiltiin mukavaa sohvaa.. Sama sohva oli edelleen tarjouksessa, ja sattui kohdalle tosi mukava myyjä, joten D varasi alustavasti yhden kolmenistuttavan sohvan ja kaksi saman sarjan nojatuolia (ruskeina).. Ei kuitenkaan oltu mitattu olohuonetta, joten sovittiin, että yhdistelmää saa vielä viiden päivän ajan muuttaa, tai jopa perua kokonaan, niin että varaussumman saisi kokonaan takaisin.. (Illemmalla tosin mitattiin, ja taitaa tuo varattu yhdistelmä sopia ihan sellaisenaan..)

Katsottiin sieltäkin jääkaapit, mutta ainoa punainen oli Nordmende, ja se punaisen sävy oli hiukan vääränlainen.. Samasta retail park'ista tosin löytyi pulju, josta punaisen Smeg'in saisi tilaamalla, mutta eivät voineet luvata toimitusta ajoissa - siis mahdollisesti onnistuisi, muttei varmuudella..

Jääkaappiasia on vielä auki - löysin nettitarjouksen kys. Smeg'ista, ja viskasin D:lle linkin, mutta voipi olla, että tarjous on jo umpeutunut, kun D herää ja tarkistaa emailinsa.. Hinta olisi ollut huomattavasti halvempi, ja toimitus kahdessa päivässä (ihan tunnettu saitti)..


Kun vanha verhotanko poistui ennen seinien maalausta, ollaan istuskeltu olohuoneessa pimeän tultua vain telkkariruudun valossa, kun ilman verhoja, huone on kuin akvaario, jos laittaa valot päälle..

Laitettiin siis saman tien etuikkunoiden ylle uusi verhotanko, ja todettiin verhojen väri onnistuneeksi.. Sopi hyvin tuon punaisen seinän kanssa..


Hiukan Twin Peaks-mainen tunnelma 😂 (Uutta kattolamppua ei ole vielä laitettu paikalleen..)

Katsottiin elokuva, The Accountant.. Se oli ihan viihdyttävä..

Lähdin taas normaalia aikaisemmin kotiin, kun oltiin molemmat aika väsyneitä.. Tiistaina taukopäivä, ja keskiviikkona menen aikaisemmin Bray'hin, ja raivataan se skip bag täyteen, eli vanha sohvakalusto pois, ja jos mahtuu, niin yläkerrasta yksi risa sänky, ja mahd. paljon muuta roinaa.. Sen jälkeen onkin paljon helpompaa ja nopeampaa jatkaa remppaa, kun ei tarvitse koko ajan siirrellä ja varoa roinaa..

Keskiviikkona toivottavasti skypetetään myös etä-D:n kanssa.....


Cuddles seikkaili taas nukkekodin olohuoneessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.