perjantai 16. joulukuuta 2016

Joulukuun sekalaisia kuvia


En ole ehtinyt blogittaa kunnolla, joten kuvia on kasaantunut.. Blogitan nyt joitakin niistä, niin saan kansioitua pois kuljeksimasta.


Nomnom, kylmäsavulohta ruisleivällä.. (Muistutan samalla itseäni, että katson myöhemmin tänään josko kaupassa olisi taas tuota "halpalohta", niin voisin hiukan varata jo jouluksi.. Yksi paketti on jääkaapissa, mutta se tulee varmasti popsittua jo ennen joulua!)


Yksi pakettikin on jäänyt blogittamatta - en ihan kaikkea näytä, kun menee lahjoiksi.. =)


Ihana Taika-rasia Ja huiveja =)


Ihanat sukat Ja herkkuja..


Legginsit, jotka pelastivat extra-tiistain - unohdin sunnuntaina pestä pyykkiä, ja maanantai-iltana ei ollut aikaa, kun tulin niin myöhään kotiin.. Laitoin koneellisen yöksi, ja aamulla telineelle kuivumaan, mutta ei olisi ollut kuvausasun alle legginsejä, jos en olisi saanut vastikään tuota tuoretta paria! Valitettavasti, tuo pari oli kuitenkin hiukan valuvaa sorttia siinä tilanteessa - siis sen viktoriaanisen asun kanssa oli TODELLA hankalaa käydä vessassa, ja sen kaiken kiemurtelun seurauksena sitten legginsit valuivat epämukavasti, ja piti pyytää vaateihmisiltä hakaneuloja, että sain nuo pysymään paikoillaan. Hakaneulat toimivat, mutta ihan uusiin legginseihin tuli molemmille puolille reiät =( Eivät toki haittaa, kun parsin ne - enimmäkseen kotiasuja nuo ovat muutenkin =)

Tuo joulukahvi tuoksuu ihanalle..


Cara omalla sohvallaan.. Cuddles ei ikinä nuku tuolla sohvalla.


Viime viikolla oli tuollainen puolikas ankka ohuiden lettujen ja hoi sin -kastikkeen kera, vitosella. Ostin ja nautin.. Sitten heti seuraavana päivänä menin Bray'hin, ja D oli ostanut molemmille Dunnesin vastaavan! =D No, ei mua ollenkaan haitannut nauttia ankkaa kahtena päivänä peräkkäin! Se on todella ihanaa..


Tuo on aika harvinaista herkkua, kun normaalisti hinta on sen verran kalliimpi, etten raski ostaa. Mulla menee kaupassa aina eniten rahaa kissanruokaan ja -hiekkaan, ja itselleni nuukailen sitten tyyliin mahd. paljon ruokaa mahd. halvalla =D Vitosen ateria on jo ihan törsäämistä.


Postittelin hiukan joulujuttuja.. (Voin laittaa kuviakin, kun ovat jo menneet perille.)


Ääriviivojen maalaaminen on hidasta..


IKEA-raamit sopivat ihan kivasti.. Kuvassa nuo värit vaikuttavat hiukan sameilta, eli ovat oikeasti tosi kirkkaat. Ekassa kuvassa Bluelo, toisessa Redlo, ja Charlotta the Green Cat. (Nimetty ekan kissani mukaan - hän oli siis Charlotta. Mulla on ollut enimmäkseen kissoja, joiden nimet alkavat C:lla! Ihan sattumaa, tosin..)


Kuvasin Simpsons-lelujani.. *ikä 45* =D


Tupla-Ned :o ... Ja sitten Viiru ja Pesonen =)


Cuddles & Cara =)


Laitoin X Factor -finaalimuonaksi pakaste-pizzan..


Helsinki oli hieno, Saaran osuudessa =) Ja Saaran ja Adamin duetto oli upea


Kun uuni oli sen pizzan jälkeen kuumana, tein vielä joulukoristeita.. Viipaloin sitruunaa ja omenaa, ripottelin osan päälle kanelia, kardemummaa ja neilikkaa, ja kuivasin alhaisessa lämmössä..


Rumemmat viipaleet päätyivät isoon viinilasiin, jonka pohjalle laitoin kuivia nuudeleita, etteivät viipaleet valuisi sinne ihan pohjalle pinoon..


Kauniit viipaleet saivat nauhan, ja roikkuvat nyt kaapin kahvasta..


Juustouunivoikkoja, ja chicken goujons salaatin ja valkosipulimajoneesin kera..


Sain torstaiaamuna nauttia laiskasta aamusta, kun ei tarvinut mennä minnekään.

Soitin kyllä korjaamolle, mutta olivat kiireisiä, joten peruin perjantaireissun Naasiin, ja sovin että vien auton korjattavaksi klo 11 maissa perjantaina. Joutuu sitten loiteroimaan Dunshaughlinissa muutaman tunnin ajan. Otan varmaan kirjan mukaan ja leiriydyn siihen lähikahvilaan..


Torstaikin oli pizza-päivä..

Mutta nyt nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.