sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Korjaamolla, ostoksilla, paketteja..


Perjantaiaamuna vein Esmeraldan korjaamolle, kuten olin torstaina sopinut puhelimitse. M arpoi hommaan menevän tunti tai pari, joten menin lähikuppilaan aamiaiselle.


Full Irish Breakfast, nom.. =P

Tuulilasinpyyhkimien korjaus maksoi 30 euroa. Siellä oli kuulemma ollut joku irrallinen muovipala, joka oli tunkenut johonkin väliin, ja aiheuttanut sen vian. Nyt toimii taas =)


Kissanruoka oli melkein loppu, joten piti mennä myös kauppaan. Hamstrasin kunnolla ruokaa ja kissanhiekkaa, ja laskin että niiden lisäksi, omilla ruokaostoksilla ja muutamilla lahjaostoksilla voisin hyödyntää kaupan joulukupongin (110 euron ostoksista 15 euroa takaisin)..


Hankin myös joulun TV-lehdet, ja sitten illemmalla merkkasin niistä kaikki potentiaaliset elokuvat sun muut katsottavat..


En ole oikein keksi-ihmisiä, mutta kaupasta löytyi niin kaunis keksipurkki, että piti törsätä muutama euro.. Ovat nuo keksitkin ihan hyviä! Belgialaisia suklaakeksejä. Parhaita ovat nuo suklaattomat tai vähäsuklaiset. En yleensä tykkää belgialaisesta suklaasta, kun se on niin rasvaisen makuista. En ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä, joiden mielestä belgialainen suklaa on parasta. Eivät varmaan ole koskaan maistaneet muuta kuin belgialaista suklaata..


Kahden euron tonttupipo.. Ostin kaksi. Venytin jo omaani, kun mulla on iso pää =D


Englantilainen ystäväni keräsi kuvia keski-ikäisistä naisista joulukuusen vierellä =D


En ollut pitkään aikaan syönyt sushia, joten ostin Oishii Sushi -aterian. Niissä on nykyisin soijakastike tuollaisessa "kahvilapussissa" - ennen oli sellainen kiva muovinen minipullo, joka oli helpompi.. Tuo pussikastike pitäisi melkein laittaa johonkin pieneen dippiastiaan, ja olisin laittanutkin, mutta toinen dippiastiani oli suitsukealustana, ja toinen tiskijonossa..


Kissat olivat taas leikkineet rajusti - Caralla oli tuore naarmu nenässä.


Sain joulukortteja =) Tällainen todella kaunis jouluevankeliumikortti vanhemmilta


Tonttu Suomesta ja klovni Kanadasta (ammoin Bray'ssa asuneelta askartelukaverilta, joka on sittemmin tehnyt klovnikeikkaakin, ja on itse piirtänyt tuon kortin) =)


Sain paketin - näkyi tulleen röntgenin kautta =D (Vuokraemäntä toi paketin, ja heidän rottweiler-pentunsa livahti sisälle.. Onneksi ehdin sulkea oven keittiöön, ettei koira ehtinyt tavata kissoja..)


Paljon Suomi-herkkuja, joista osa menee lahjaksi, osa omaan käyttöön..


Ruisleipävalikoima, ja lisää muumimukeja! =D


  Tästä otin tuon tarrankin talteen =)


Rento perjantai-ilta.. Teetä, keksejä, kynttilöitä, jouluvaloja, Twilight-elokuva..


Hommasin viime vuoden huulirasvapingviinille kaveriksi huulirasvapöllön =)


Cara ja Cuddles tarkkailivat lintuja =D


Little Mamin pennut ovat jo melkein yhtä isoja kuin emonsa


Suurin joulupaketti saapui lauantaina (joulun alla posti toimii siis lauantaisinkin). Sain itse asiassa ensin pakettikortin, ja vuokraisäntä ihmetteli, kun posti ei ollut ollenkaan kolkuttanut oveen - olivat itse olleet keittiössä, ja olisivat kyllä kuulleet.. Hän tarjoutui hakemaankin paketin postista, mutta sanoin kyllä voivani hakea sen itse. Jonkin ajan kuluttua, posti oli kuitenkin palannut paketin kanssa, ja se tulikin siis ihan kotiovelle asti =D

Lisää Taikaa


Koska iso pahvilaatikko oli hyvin vankka, päätin jättää sen kissojen iloksi, kunnes menee kasaan. En kuitenkaan halua katsella rumaa pahvilaatikkoa keskellä lattiaa, joten laitoin sen patio-ovelle, ja viskasin vihreän pyyhkeen siihen ylle. Cara meni heti tarkistamaan, ja molemmat ovat sittemmin nokostelleet laatikossa, ja jahdanneet toisiaan sen äärellä. (video ja video)


Paketoin koko illan joululahjoja, ja tein muutamille lahjapussin, teippaamalla pari Bombay Pantryn kassia yhteen, ja sitten joulupaperia päälle..


SuperValussa oli kivaa joulupaperia. Yleensä tuollaiset kuva-aiheet ovat kirkkaissa väreissä, mutta tässä oli hiukan kiinnostavammat värit.


Nyt oli eksoottisempaa voikkoa - ruisleipää, kylmäsavulohta, ja sinappia.. =D Teki mieli wasabia, jota mulla ei ole ollut moneen vuoteen (paitsi noissa Oishii Sushi -annoksissa), mutta sinapissa kun on samankaltainen nenäpolte, niin laitoin sinappia. Oli ihan hyvää. IKEAssakin muistaakseni on graavilohen kanssa jotain sinappikastiketta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.