tiistai 6. joulukuuta 2016

Pilipalibileet


Mä olen sillä lailla vanhanaikainen, että mun mielestäni, jos on saanut kutsun Linnan juhliin, niin ei ole liikaa vaadittu, että kunnioitettaisiin tilaisuutta ja noudatettaisiin perinteistä pukukoodia.

Miehille siis frakki (tai tumma puku), univormu, tai kansallispuku. Ei jotain "jännän väristä" pukua. Ei tummaa pukua miljoonilla hiluilla. Ei kirkuvia monoja muuten asiallisen puvun kanssa.


Naisille pitkä juhlapuku, univormu, tai kansallispuku, Ei miestenvaatteita. Ei housuasuja.

Yksi pari pääsi molemmille nillitysriveille..

2 kommenttia:

 1. Aina löytyy joku tai joitain, jotka haluaa "hätkähdyttää" silläkin uhalla että menee pusikkoon ja onnistuu vaan nolaamaan itsensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Tuo ei kuitenkaan ole sopiva paikka moiselle. Ei sinne mennä mainostamaan itseään ja pukusuunnittelijoita, vaan tilaisuudessa on tarkoitus juhlistaa maan itsenäisyyttä asiallisesti pukeutuneena.

   Sitten kun naisten hiuksista otsikoitaisiin heti, jos joku menee sinne vaikka pitkät hiukset avoimina, niin kiinnittäisin huomiota myös miesten hiuksiin (ja partoihin). Toisinaan näkee miespuolisia juhlavieraita, joilla roikkuu sellainen hippiliehutukka avoimena, tai trimmaamaton parta, tms.. Aika puistattavaa.

   Poista

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.