keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Ennen myrskyä


Aloituskuvaksi jotain hiukan erilaista - ystävän pihalta 😃


Oli tarkoitus blogittaa myrskymaanantaina rästikuvia, mutta myrsky vei sitten sähköt reiluksi vuorokaudeksi (josta lisää omassa jutussaan), eli nyt on pino blogitettavaa, joista ehtinen blogittaa vain tämän ensimmäisen jutun tänä yönä - pitää nimittäin aamupäivällä jaksaa ajaa Bray'hin.

Yllä Cuddles ja Cara, viime viikon keskiviikkona..


Lisää keskiviikkokuvia (ts. nuo ekat olivat aamuyön kuvia - alempana sitten päivällä otettuja..)


Cuddles nuoli hiuksiani..

Toisessa kuvassa nypin isosta basilikasta nuutuneita lehtiä pois..


Keittiöviidakko..


Cuddles tarhaili, ja Fiarshúileach oli kissamajassa.. Videoin auringonpaistetta ja tihkusadetta..Sitten hiukan auringonlaskukuvia..Punavalkoinen kissa vieraili taas.. Hän ei koskaan syö, kun on hyvin ruokittu kotonaan (ja saa varmaan hienompaa ruokaa kuin ulkokissani)..

Toisessa kuvassa herkkuja - oli kermaa jäljellä, niin vaahdotin, ja popsin hunajakennojäätelön jämien kanssa.. Nom..


Snapchat-kuvia..Torstaina menin Naasin liepeille..


Heillä oli remppa kesken, joten mentiin mäkkärilounaalle - taisi olla pikkuihmisen eka kerta! 😃 Minullekin vasta toinen kerta ikinä, tässä maassa. Ja olen siis asunut täällä vasta reilut 20 vuotta.. (Olen kyllä syönyt kys. puljun ruokaa paljon useammin, mutta asuin silloin Bray'ssa, ja D haki sieltä toisinaan muonaa kotiin, eli en käynyt paikan päällä..)

En edes muista, milloin olin viimeksi syönyt Big Mac'in! Ja nyt on sitten koettu se itsepalvelutilausruutukin 😂 (Kyllä - minulla on todella jännittävä elämä.......)


Sitten mentiin kanaalikävelylle..Kauniita syksyn värejä..

Tämä tulkinnanvarainen kieltokyltti huvitti..


Tirskuttiin hävyttömän puun alla..


"Anaalin varrella".. Ei kun siis.. Kanaalin varrella.. 😂😂😂
Sitten palattiin kanaalin vartta (tirsk..) pitkin takaisin..M ajoi, joten sain otettua kuvia ja tuon videon.. Poistin äänet, kun juteltiin 😃


Nuorin heidän kissoistaan..


Hän on ihanaIllemmalla (kotona) söin puolalaisia etikkasillirullia keitettyjen perunoiden kanssa.. Nom..


Rullissa oli tuollaiset pienet vampyyrintappojutut..

Toisessa kuvassa lojuin Caran kanssa sohvalla..


Herneitä..


Perjantaina menin Bray'hin. D oli maalannut keittiön oven ja ikkunapokat punaisiksi 😃

Olikin trafiikkia, kun ensin D:n pärräkaveri tuli toisen pärrähepun kanssa, jolla oli uusi laptop, johon halusi vanhemman OS-version.. En muista aiemmin tavanneeni yhtä paranoidia ihmistä - vain foliohattu puuttui 😃

Pärräheput olivat vielä paikalla, kun D:n veli tuli pikavisiitille, ja D oli samaan aikaan puhelimessa poikansa kanssa 😃


Pushy rentoutui Papan tuolilla.. (Hänellä on oma, samanlainen, tuoli, ja karvapeitteen perusteella on lojunut myös keskellä sohvaa, vaikka D niin kehui kouluttaneensa Pushyn käyttämään vain sitä omaa tuoliaan............)


En ole vieläkään tottunut näkemään tuota kaikkea talon takana, kun siinä oli ennen se valtava laakerinlehtipuu.. Mulla on ikävä sitä puuta, mutta takapuutarha on kyllä paljon tilavampi nykyisin..


Twin Peaks-mainen selfie.. Toisessa kuvassa jaettu pizza..


Kotona tein jämäperunoista salaattia..


Perunasalaattia ja pizzaa..


Sunnuntaina siirsin patiokalusteet tuonne talon ja kissatarhan väliin, kun Ophelia-myrsky lähestyi..


Kompostista kasvaa jo uutta ruokaa..


Fiarshúileach ihmetteli tyhjää patiota..

Fiarshúileach on nyt kokonaan vallannut tuon kissamajan..


Cuddles pääsi vielä sunnuntaina ulkoilemaan, kun maanantaina olisi myrskypäivä..


Suostui jopa katsomaan kameraan


Cara


Kävin sunnuntaina kaupassa, ja lykkäsin paketillisen lammasburgereita uuniin, sekä tein pikaisen lehtitaikinapiirakan, jotta olisi sitten maanantainakin jotain syömistä, jos menisi sähköt poikki..


Piirakka oli tosi hyvää.. Siinä oli täytteenä lehtikaalisilppua, kirsikkatomaattipaloja, scallions (en muista, oliko vihersipuli vai kevätsipuli - se missä se valkoinen kohta ei ole paksumpi..), tuoretta basilikaa, runsaasti feta-juustoa, hiukan merisuolaa, mustapippuria, ja chili-jauhetta, sekä taikinakuoren pinnalla vielä mietoa valkoista cheddaria.. Nom.. (Taikina oli valmis pakastetaikina LIDLista.)


Tuossa katsoin X-Factoria, joka on nykyisin kyllä niin ärsyttävä.. Ja pudottivat suosikkini jatkosta - 17v. Benji.. Toivottavasti joku tuo hänet takaisin - ehkä koko kisan ainoa persoonallinen lahjakkuus.. (Ei kuvassa - tuo oli joku muu..)


Koitan saada huomenna (ts. tänään) blogitettua Ophelia-juttuni.. Bray'ssa on paljon nopeampi yhteys, eli voisin netittää suurehkon myrskyseurantavideoni sieltä, mutta en ole varma onnistunko naputtelemaan blogijuttua, joten voipi jäädä torstaiksikin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.