keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Myrskyn jälkeen (mm. Hill of Tara)


Ophelia-myrsky katkaisi siis maanantaina sähköt koko alueelta, ja olivat katkolla tiistai-iltaan asti.

Myös paikallinen posti oli sen takia kiinni.


Oli kaunis päivä, ja puhelimeni tarvitsi latausta, joten päätin ajaa Hill of Tara'lle, ja samalla ladata puhelinta autossa.


Tällä kertaa olin ottanut vaellusmonot mukaan, joten aloitin syömällä autossa aamupalaeväät (voikko ja jogurtti), vaihdoin sitten monot jalkaan, ja lähdin kävelylle.


Pari panoramaa..


Oli todella paljon helpompaa tarpoa tuolla asianmukaisilla monoilla..


Vaikka aurinko porotti, tuuli oli taas kylmä. Onneksi sade/tuulitakissa on huppu 😃Tuolla alaniityllä oli lehmiä, joita ei ollut viimeksi. Olivat varmaan Ophelialta suojassa..Sammakko oli pysynyt paikoillaan myrskyssä..

Tuo oli suhteellisen tuore tapaus - en tiedä, oliko kaatunut Ophelian aikana, vai aiemmin..
Löysin pinkin hanskan, ja jätin sen kahvilaan, kun kävin cappuccinolla..

Oli ihanaa saada kahvia, kun kotona ei onnistunut sähkökatkon takia!


Sain ladattua puhelinta tarpeeksi.. Toisessa kuvassa päivän herneet - muutamia palkoja on edelleen poimittavana, kunhan ovat tarpeeksi pulleita..


Luen Lynda La Plante'n kirjaa (Twisted), joka ärsyttää tarpeettomilla ja pinnallisilla täytteillään.. Koko ajan jotain pitkiä selostuksia ihmisten pukeutumisesta ja muista ulkonäköseikoista, vaikkei niillä ole mitään tekemistä tarinan kanssa.. No, näkyy toimineen hänelle, kun on julkaissut useita kirjoja ja monista on tehty filmatisointejakin.. (Tulee kyllä mieleen myös ainakin yksi suomalaiskirjailija, jolla on kirjailijana mainetta ja mammonaa, vaikka kirjansa ovat järkyttävää kuraa..)


Latasin LED-taskulamppua auringossa..

Sitten teki niin hurjasti mieli kahvia, että askartelin yhden purkkikynttilän parissa, ja viritin teekannun siihen päälle..


Nescafe Gold oli melkein loppu, näytti harmaalta, mutta oli parasta ennen 12/2018.. Kenco Millicano näytti olevan OK, mutta parasta ennen 08/2017.. Yhdistelin molempia..

Pikakahvi oli aika pahaa, mutta parempaa kuin ei kahvia ollenkaan!


Pakastimessa oli niin paljon jäätä, että kun sähköt palasivat tiistai-iltana, ja vihdoin avasin pakastimen oven, kaikki oli edelleen OK. Sain myös helposti nostettua ne jääkimpaleet lavuaariin sulamaan! 😃

Lykkäsin pakaste-pizzan uuniin..


Kissatkin rentoutuivat, kun oli taas normaali sää, valot ja lämmitys päällä


Nyt olen Bray'ssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.